Minden óvodában kötelező évente egyszer részt venni a fogadóórán?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 12:36
1/9 anonim válasza:
Ezt a kérdést akartam kiírni kb
Én egyszer se voltam, szülőire mindig megyek
2/9 anonim válasza:
Nálunk nem volt fogadóóra sem. Ha valakinek valami megbeszélni valója volt akkor megbeszélte az óvónővel, ha vele nem ment, akkor a vezetővel (hozzá azért kellett időpontot is kérni).
4/9 anonim válasza:
Nálunk kötelező évi 2x is, mert olyankor mutatják meg a szülőknek a fejlettségi mérőlapok eredményét.
(november és május)
5/9 anonim válasza:
Évente 2x van fogadóóra, de nem kötelező elmenni. Én mindkét gyereknél eddig mindegyiken voltam, szülőin és nyílt napokon is.
6/9 anonim válasza:
Nálubk nincs kiírva fogadóóta.
Minden hét egy nap lehet menni du., ha van valami.
7/9 anonim válasza:
Nàlunk
Fogadóóra
Bocsi
Szülői van èvi 2..
Nem kötelező az sem.
8/9 anonim válasza:
Nálunk most lesz először, középsős a kislányom. Nem kötelező menni, én is gondolkodtam a részvételen, mert egyébként teljesen problémamentes, jó magaviseletű gyerekem van, de kíváncsi vagyok az óvónők hogyan látják őt, ezért beírtam magamat. Ha nem lesz semmi érdekes amit megosztanának velem (erre számítok) akkor a jövőben kihagyom.
9/9 anonim válasza:
Nálunk nincs is ilyen. Ha valami van vagy részemről, vagy az óvónő részéről, akkor reggel vagy délben mikor megyek, megbeszéljük. A féléves értékelést is szóban beszéltük meg, mikor hoztam el a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!