Mindenképpen kötelező az óvoda?
Kód nélkül kötelező minden.
Miért nem kapott kódot?
Kötelező, de csak napi 4 órában. Ha meg tudod oldani a nap további részét, akkor csak ennyire kell vinned.
De hidd el, fontos hogy minél többet legyen közösségben, máshogy sose tud majd funkcionálni és iskolából már nem hordhatod haza.
Persze csak akkor van értelme a szocializációnak, ha a pedagógusok partnerek és hajlandóak és képesek is integralni, segíteni.
4-es, de pont a kérdező gyereke remek példa arra, hogy ha a szülő helyesen áll hozzá, viszi fejlesztésekre, akkor már egy év alatt nagyon sokat javul a helyzet. Tehát a helyes hozzáállás az, ha a fejlesztésre viszik a gyereket, nem a közösségből veszik ki.
Kérdező, lehet, hogy én túl optimista vagyok, de próbálom ebben a jót látni. Tavaly állandóan problémátok volt, most pedig 2 hónap ovi után volt az első bántása. Ha kéthavonta lesz ilyen, azzal együtt lehet élni egy közösségben. Másoknak még SNI sem kell ahhoz, hogy ilyen gyakorisággal megüssék valamelyik társukat.
Szóval én biztatlak, hogy ha egy év alatt ennyit javult a kislányod, akkor remélhetőleg folytatódik ez a folyamat, és egyre jobb lesz mindegyikőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!