Ha csak januárban szeretném elkezdeni a gyermekemmel az ovit, akkor is be lehet most iratkozni?
Jövő év elején tölti a 3-at, így csak januártól szeretném vinni. Most lesznek nyílt napok, és beiratkozás..most kell nekem akkor beiratnom? A jelentkezési lapon az áll, hogy szeptember 1-től. Viszont akkor még csak 2,5 éves lesz, nem szobatiszta, nem beszél még érthetően, szóval a feltételnek nem felel még még, hogy 2,5 évesen felvegyék. Viszont nekem a szülinapja után muszáj vissza mennem dolgozni. Bölcsibe nem szeretném adni, szeretném kihasználni még ezt az időt ami csak a miénk. Elmehetünk így is a nyílt napokra? Aki ebben már tapasztalt, esetleg szakmabeli, segíthetne.
Bocsánat a tudatlanságomért, első gyerek, nekem is új a helyzet
Én nem pontoztam le senkit, mielőtt azt hinnétek
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Elmegyünk a nyílt napokra, és beszélek mindkét ovival, melyikben milyen lehetőségek vannak
Nálunk meg volt évközbe is felvétel és lányon nem volt 3 éves már ment oviban.
Mindegyik más.
Az a tiszta hogy az adott ovit kérded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!