Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha csak januárban szeretném...

Ha csak januárban szeretném elkezdeni a gyermekemmel az ovit, akkor is be lehet most iratkozni?

Figyelt kérdés

Jövő év elején tölti a 3-at, így csak januártól szeretném vinni. Most lesznek nyílt napok, és beiratkozás..most kell nekem akkor beiratnom? A jelentkezési lapon az áll, hogy szeptember 1-től. Viszont akkor még csak 2,5 éves lesz, nem szobatiszta, nem beszél még érthetően, szóval a feltételnek nem felel még még, hogy 2,5 évesen felvegyék. Viszont nekem a szülinapja után muszáj vissza mennem dolgozni. Bölcsibe nem szeretném adni, szeretném kihasználni még ezt az időt ami csak a miénk. Elmehetünk így is a nyílt napokra? Aki ebben már tapasztalt, esetleg szakmabeli, segíthetne.

Bocsánat a tudatlanságomért, első gyerek, nekem is új a helyzet

2023. ápr. 8. 21:11
1 2
 11/17 anonim válasza:
Bra miért lett lepontozva a fele a válaszoknak
2023. ápr. 9. 01:16
 12/17 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit, mielőtt azt hinnétek

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Elmegyünk a nyílt napokra, és beszélek mindkét ovival, melyikben milyen lehetőségek vannak

2023. ápr. 9. 05:10
 13/17 babyboom567 ***** válasza:
100%
Tényleg őszintén ajánlom, hogy keress bölcsit is,ha fontos visszamenned dolgozni.Nálunk(Debrecen),annyi gyerek van, hogy örülnek, ha azt fel tudják venni aki óvodaköteles.A bölcsiben nem csak babák vannak,nálunk is voltak sokkal nagyobb gyerekek,akiket nem vettek fel oviba.(januártól szeptemberig, simán járhat bölcsibe a gyereked.)
2023. ápr. 9. 07:09
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk meg volt évközbe is felvétel és lányon nem volt 3 éves már ment oviban.

Mindegyik más.

Az a tiszta hogy az adott ovit kérded.

2023. ápr. 9. 07:51
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Valószínűleg ovi függő. A mi ovinkba sokan kezdtek évközben, pl.: Aki novemberben töltötte a 3-at, novembertől járt oviba.
2023. ápr. 9. 08:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én is bölcsibe íratnám januárban, kisebb csoport, kisebb stressz így kezdeni a közösségi életet, mint egyből bekerülni egy 25 fős csoportba, ahol se beszoktatás, se egyéni figyelem nem nagyon jut. De ovifüggő, nálunk a körzetes oviban alig van hely, így ott ez nem lenne opció, de más oviban meg simán vannak 2,5 évesek, akik még nem szobatiszták, mert ott meg volt hely.
2023. ápr. 9. 09:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Nálunk a bölcsi az ami necces, nagyon túl vannak terhelve, van olyan ismerősöm, aki 1 éve beiratta a gyereket és még mindig várólistán vannak. Max azt tudom még majd csinálni, hogy fizetős megőrzős bölcsibe viszem azokon a napokon mikor dolgoznom kell, ha sehogysem jön össze az ovi
2023. ápr. 9. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!