Speciális óvodába mit lehet tenni hogy kivigyék őket az udvarra?
Honnan tudod?
Megkérdezni az óvónőktől, hogy milyen gyakran szoktak kimenni.
Biztos, hogy nincsenek kint?
Az én egyik gyermekem is szegregált oviba jár. Gyakran vannak kint, csak rövidebb időre, mert az udvari nyüzsgést nem mindenki bírja jól és a mászókák balesetveszélyesek. A séta az más tészta. Oda minimum 2 kísérő kell, sőt jobb, ha több, így tudják segíteni az éppen mondjuk kiboruló gyereket (az enyém fél a széltől) vagy oda tudnak figyelni a szökősebbekre. Kérdezz rá, hogy mi az oka, miért nem viszik ki őket, mert ha nincsenek kint, akkor annak oka van. Pl nem megfelelő kerítés, rossz udvari játékok, amit a fenntartó nem akar se megjavíttatni sem lebontatni (nálunk sajnos ez van)...
Szegregált igen, megkérdeztem miért nem , volt is rá válasz. Nem vállalnak felelősséget az udvaron...
Meg mindig vannak kifogások.
Honnan tudom hogy nem viszik ki? Szeptember óta tiszta a gyerek ruhája, cipője, meg rákérdezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!