Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha az ovis gyereked szombaton...

Ha az ovis gyereked szombaton beteg volt, de vasárnap már semmi baja, vinnéd oviba hétfőn?

Figyelt kérdés
Szombat hajnalban lázasan ébredt, hányt, ment a hasa, egész nap rosszul volt. Ma pedig semmi baja nem volt, evett, ivott, jó kedvű, élénk.
2023. febr. 26. 16:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

17 És szerinted 1 egyedülálló anyuka van? Ki fogja eldönteni melyikük állása, élete fontosabb? Te? Mert nehogy már te ne vidd? Az nem baj hogy a másik egyedülálló anyuka otthon kell legyen 2 hétig mert az övé jobban belemászik. Hiszen az nem a te gyereked igaz?

Jó példa itt a kéz, láb, száj vírus. Kisfiamon átment pár pöttyel. Ismerős kislánya lázas volt dugig kiütéssel. Én simán vihettem volna oviba mert alig látszott. Észre se vették volna. És most akkor fertőzze le a fél ovit egy ilyen durva nyavajával mert mindenki más dögöljön meg csak nekem legyen jó?

2023. febr. 27. 21:04
 22/29 anonim ***** válasza:
35%

"És most akkor fertőzze le a fél ovit egy ilyen durva nyavajával mert mindenki más dögöljön meg csak nekem legyen jó"

Ez nagyon nemesek hangzik, blabla, de amikor te abban a helyzetben lennél, hogy muszáj dolgoznod a megélhetéshez, akkor te is pont lesz*rnád a többi anyukát és csak azt néznéd, hogy tudd kifizetni a kaját meg a villanyszámlát. Mikor élesben benne vagy, rezeg a munkahelyeden a léc, nem fogsz önfeláldozósat játszani, ez az igazság.

2023. febr. 27. 21:16
 23/29 anonim ***** válasza:
40%
Ha olyan munkahelyem lenne ami nem tolerálja hogy a súlyos beteg gyerekemmel otthon legyek, keresnék másikat. Nem ülnék a megszokott langyos fosban és basznék ki mással is mert dögöljön meg a szomszéd tehene is
2023. febr. 27. 21:25
 24/29 anonim ***** válasza:
53%

Ja, mert csak úgy kapkodnak a kisgyerekes anyák után a munkáltatók, hogy az ember bármikor talál normálisan fizető, 8-4-ig tartó munkát, amire amúgy jellemzően többszörös túljelentkezés van, de biztos az anyukát akarják majd felvenni, akiről tudják, hogy folyton táppénzen lesz.

Legalább ne írjatok már olyan dolgokat, amiről ti is tudjátok, hogy nem így működik.

2023. febr. 27. 21:31
 25/29 anonim ***** válasza:
62%

Hát ez az, pontosan tudjuk hogy ez hogy működik. Itthon vagyunk az ilyen okoskák miatt, mint te.. Konkrétan eppen nincs már egy kanyi vasam sem és még egy hét van a következő fizetésig, mert el kellett k..rnom 30e ftot gyógyszerre meg még uennyit babysitterre.. hurrá köszi. Ha te voltál dolgozni akkor tudnál adni nekem egy 20ast, mert nem fizettem a hónapban se közös költséget se tavhőt...?

Gondolod csak te vagy csóri..? Nem..

2023. febr. 27. 21:43
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
Hiába mondod neki. Mint mondtam az ilyen nem lát túl az orránál. Csak neki legyen jó a többi meg dögöljön meg.
2023. febr. 28. 05:07
 27/29 anonim ***** válasza:
53%

A hányás hasmenés más, azon nem kell átesni, szégyen terjeszteni....

A kézlábszáj megint más, minél többször kapják el, annál gyengébben jön elő, és napokkal a pöttyök előtt fertőz, és hetekig fertőző a kakája utána.

Hacsak nem maradtál otthon 1 hónapig miután megszűntek a tünetek, feleslegesen vered a melled.

2023. febr. 28. 08:57
 28/29 anonim ***** válasza:
30%

"Csak neki legyen jó a többi meg dögöljön meg."

Hát nyilván, amikor a munkahelyem megtartásáról lenne szó, akkor igen, lesz*rnék másokat. Te is, csak nem vallod be.

2023. febr. 28. 09:06
 29/29 anonim ***** válasza:
Tudom nem nekem írtad, de én pl le💩lak ha már így szóba jött.
2023. febr. 28. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!