Ha csak szipog a gyerek ti viszitek oviba?
Figyelt kérdés
Kiscsoportos lányom ma délután óta szipog, semmi más baja. Jó a kedve, játszik, eszik, iszik. Ha reggelre se lesz semmi baja vihetem oviba? Ti hogy döntitek el?
Azt mondták a szülőin hogy nyilván lázas, hányós, hasmenős, zöld taknyos, kötőhártya gyulladásos, kiütéses gyerek nem mehet.
De mi van egy szipogással? Vigyem aztán kiderül maximum a héten mi lesz?
2023. febr. 12. 19:32
11/14 anonim válasza:
Nalunk ilyen nincs is. Vagy omlik lazas es sarga zold vagy semmi. Nincs ilyen hogy kicsit beteg :( allandoan itthon vagyok tp en. Febr van es mar 15.napnál jarok a 42 es éves keretből.
12/14 A kérdező kommentje:
Jajj :( Az nem jó. Nehéz nagyon.
Én még idén csak 4 napot voltam táppénzen. Nem tudom most a héten hogy alakul, bevittem ma, csütörtök péntek szabin leszek amúgy is, kedd szerda max home office, ha ma rosszabbodik.
Következő betegségnél már én is mondtam a férjemnek, hogy mostmár ő marad otthon egyszer végre...
2023. febr. 13. 08:16
13/14 anonim válasza:
A fiam ősz óta szipog, kb rászokott... Szárazon is szipog, meg akkor is, ha tényleg kell neki. Így is alig látta az ovit, szóval most már nem tartom itthon olyan szigorúan, mint eddig, főleg, hogy az óvónők is mondták már, hogy próbáljam meg többet vinni. Ha köhög mellé, és hallom, hogy valamit felköhög, vagy egyéb tünete is van, akkor tartom itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!