Ha a gyerek köhög naponta párat, (betegség után) viszitek oviba?
Figyelt kérdés
Betegség után első napon kb. 3-szor köhögött és rossz szemmel nézte az óvónő. Itthon semmi, reggel kiköhög egy kis éjszakai slejmet. Ovi 20 perc séta, rég volt levegőn, a hideg után is köhög, de kb. ennyi. Sajnos ilyen típus, napi pár köhögés hetekig is marad.2022. jan. 18. 14:28
1/5 anonim válasza:
Én akkor is köhögök naponta 3x, ha nem vagyok beteg. Én vinném
2/5 anonim válasza:
Viszem. Kisfiam minden betegség után 1 hétig köhög 1-2x. Orrmandula problémái vannak, tervezzük kiszedetni.
3/5 anonim válasza:
Ha az orvos gyógyultnak mondja, akkor igen
Apám olyan típus, hogy ha elkap egy nyavajàt, akkor hónapokig köhécsel utána.. főleg téli időszakban. Fura is lenne, ha nem vinném addig
4/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen az a köhögés. Száraz köhécselésre nem fog az óvónő csúnyán nézni. Hurutosra igen, méghozzá joggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!