Ovis jel hogy nézzen ki?
Figyelt kérdés
Általában mindent túlkomplikálok, így ezen is fél órája agyalok: annyi történt, hogy kiválasztottuk a szóbeli felsorolásból, hogy mi legyen a lányom jele az oviban. Nem láttam, mi van a szekrényen, nem tudom, milyen színű. Az lenne a kérdésem, hogy ti az alapján rajzoltátok/varrtátok a ruhára, ami az oviban volt, vagy saját dizájn, csak annyi, hogy felismerhető? Köszi előre is 🤣🤣🤣2022. dec. 13. 11:42
11/23 babyboom567 válasza:
Még a bölcsiben is szekrénye volt a gyerekemnek.
12/23 anonim válasza:
Nálunk sincs szekrény de a kérdés szempotnjából irreleváns.
Kék autó a jele…
De alapvetően csak maga az autó…
Felvarrója piros az àgyneműn.. többire választottam egy alap kek autót a nevével (gekko)
13/23 anonim válasza:
Odamentem a szekrényéhet, lefotóztam a jelet. Megrendeltem a meskán az ovis zsákot, az eladónak elküldtem a fotót, hogy ez a jel, kicsit módosítson rajta a hímzésnél hogy lágyabb körvonalat kapjon, lányosabb legyen. Nagyon szépen sikerült.
14/23 anonim válasza:
10! Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek. Sok oviban voltam már Kisvárdán,.Dombrádon, Nyíregyházán. Sehol nem volt /nincs szekrény.
15/23 anonim válasza:
Pesten voltam bölcsis/ovis és volt szekrényünk. Öcsém szintén, csak másik oviban, nekik is volt. Suliban szintén. Nem mindenhol van, magánoviban láttam ahol csak akasztó volt, attól még máshol lehet.
16/23 anonim válasza:
2 vagyok, nálunk is fa, akasztó + polcos szekrény van, annak a felső vastagabb szegélyén van egy rajzolt matrica a jelével. Már nekem is szekrényem volt anno, pedig én 30 éve voltam ovis :D
17/23 anonim válasza:
Nincs jelentősége a pontos formának, a jele a gyereknek kifli, ház, cica vagy akármi, nem pedig egy adott lerajzolású cica. Mindegy, hogy épp a cicafej fér ki, két vagy három bajsza van, az almának van levele vagy nincs stb. Ahogy épp sikerül. Remélhetőleg nem lesz kék autó és piros autó is a csoportban, az nem szerencsés.
18/23 anonim válasza:
Szerintem az a lényeg, hogy felismerhető legyen. Ha pl ház a jele, a szekrényen piros a tető, de te kéket rajzolsz, attól az még egyértelműen látszik, hogy ház. Fel fogja ismerni mindenki.
19/23 anonim válasza:
nem lehet könnyű ekkora komplexussal élni sem. orvos látott-e már?
20/23 anonim válasza:
17
Hát nálunk az egyik oviba 3 féle cica van egy csoportban, mert jajjj a gyerek azt szeretné. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!