Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis jel hogy nézzen ki?

Ovis jel hogy nézzen ki?

Figyelt kérdés
Általában mindent túlkomplikálok, így ezen is fél órája agyalok: annyi történt, hogy kiválasztottuk a szóbeli felsorolásból, hogy mi legyen a lányom jele az oviban. Nem láttam, mi van a szekrényen, nem tudom, milyen színű. Az lenne a kérdésem, hogy ti az alapján rajzoltátok/varrtátok a ruhára, ami az oviban volt, vagy saját dizájn, csak annyi, hogy felismerhető? Köszi előre is 🤣🤣🤣
2022. dec. 13. 11:42
1 2 3
 11/23 babyboom567 ***** válasza:
70%
Még a bölcsiben is szekrénye volt a gyerekemnek.
2022. dec. 13. 12:47
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk sincs szekrény de a kérdés szempotnjából irreleváns.

Kék autó a jele…

De alapvetően csak maga az autó…

Felvarrója piros az àgyneműn.. többire választottam egy alap kek autót a nevével (gekko)

2022. dec. 13. 12:58
 13/23 anonim ***** válasza:
19%
Odamentem a szekrényéhet, lefotóztam a jelet. Megrendeltem a meskán az ovis zsákot, az eladónak elküldtem a fotót, hogy ez a jel, kicsit módosítson rajta a hímzésnél hogy lágyabb körvonalat kapjon, lányosabb legyen. Nagyon szépen sikerült.
2022. dec. 13. 13:16
 14/23 anonim ***** válasza:
15%
10! Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek. Sok oviban voltam már Kisvárdán,.Dombrádon, Nyíregyházán. Sehol nem volt /nincs szekrény.
2022. dec. 13. 13:23
 15/23 anonim ***** válasza:
Pesten voltam bölcsis/ovis és volt szekrényünk. Öcsém szintén, csak másik oviban, nekik is volt. Suliban szintén. Nem mindenhol van, magánoviban láttam ahol csak akasztó volt, attól még máshol lehet.
2022. dec. 13. 13:43
 16/23 anonim ***** válasza:
2 vagyok, nálunk is fa, akasztó + polcos szekrény van, annak a felső vastagabb szegélyén van egy rajzolt matrica a jelével. Már nekem is szekrényem volt anno, pedig én 30 éve voltam ovis :D
2022. dec. 13. 13:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jelentősége a pontos formának, a jele a gyereknek kifli, ház, cica vagy akármi, nem pedig egy adott lerajzolású cica. Mindegy, hogy épp a cicafej fér ki, két vagy három bajsza van, az almának van levele vagy nincs stb. Ahogy épp sikerül. Remélhetőleg nem lesz kék autó és piros autó is a csoportban, az nem szerencsés.
2022. dec. 13. 13:51
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a lényeg, hogy felismerhető legyen. Ha pl ház a jele, a szekrényen piros a tető, de te kéket rajzolsz, attól az még egyértelműen látszik, hogy ház. Fel fogja ismerni mindenki.
2022. dec. 13. 15:31
 19/23 anonim ***** válasza:
14%
nem lehet könnyű ekkora komplexussal élni sem. orvos látott-e már?
2022. dec. 13. 15:35
 20/23 anonim ***** válasza:
26%

17

Hát nálunk az egyik oviba 3 féle cica van egy csoportban, mert jajjj a gyerek azt szeretné. 🙄

2022. dec. 13. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!