Az ovónő felülbírálhat egy orvosi igazolást?
Fiam csoportjában kitört ez a kéz-láb-száj vírus.
De nem szóltak volna senkinek, hogy figyelje a gyerekét.
Egyik nap mikor mentem érte lecseszett az óvónő, hogy van pár pötty a gyereken, miért vittem?! Hozzáteszem addig erről a vírusról nem is hallottunk.
Másnapra láza is lett. 2 hetet nem ment.
Gyerekorvos látta, úgy adta ki az igazolást
A térden amik nagyobb pöttyök voltak, ma mar sebek, nem múltak el. De ezeket is látta a doki, ő engedte oviba
Ma ment a gyerek, vitte az igazolást. Erre 11 fele telefonált az óvónő, hogy meg vannak pöttyei, azonnal vigyem haza, hogy vihettem?! Mondom az orvos adott igazolást, ő engedte el. Erre jön azzak, hogy tavgyógyít a doki biztos, en el se vittem a gyereket. Lefertőzöm az ovit.
Mi nem a helyi gyerekorvoshoz járunk, ahogy rajtunk kívül az összes gyerek, hanem a varosba. Így ahányszor igazolast viszek, mindig megy ez a hitetlenkedés. De ennyire durvan sosem szoltak miatta.
Most délben elhoztam, de holnap ismét menni fog, mert ezért nem viszem vissza a dokihoz. Megtehetik, hogy emiatt nem engedik, hogy otthagyjam?
Nyilván nem, mert nincs orvosi végzettsége. Sok helyen olvasni, hogy addig fertőz míg el nem tűnnek a hólyagok, meg olyat is olvasni, hogy addig míg folyadék van a hólyagban. Minden esetre ezen a belinkelt oldalon meg azt írják, hogy még hetekig ott van a székletben a vírus.
A stílust és azt, hogy feltételezik hogy hazudtál, felelőtlenül a közösséget nem figyelve vitted volna, én is határozottabban kikértem volna magamnak a helyedben.Ahogy az óvónő úgy te se bírálhatod felül az orvost és elvileg ő tudja, hogy mitől számítva mehet a gyereked.
Legközelebb kérdezd meg a kedves óvónőt, mikor szerzett orvosi diplomát?
Ha továbbra sincs orvosi végzettsége, hagyja meg a háziorvosodnak a gyógyítást.. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!