Mikor vinnétek óvodába?
Lányom február végén lesz 3 éves. Januárban kezdhetné az ovit. Viszont még nem teljesen szobatiszta, az előbb is bepisilt, de most meg a bilin kakil 🤷🏼♀️
Illetve arra is gondoltam, hogy lehet hogy jobb lenne még ezt a telet kihagyni, hátha tavasszal kevesebb lesz a betegség, és nekünk is kellemesebb lenne, amikor már nincs hideg meg kint is tudnak lenni az udvaron mindig. Na meg ugye remélhetőleg a szobatisztaság is kialakulna addigra teljesen.
Ti mit gondoltok? Próbálnátok januárban vinni, hátha ott jó hatással lesznek rá? Vagy várnátok, amíg be nem tölti a 3-mat? Márciusra gondoltam.
Köszönöm, ha írtok véleményt.
Persze nem lenne rossz, ha minél előbb tudnék munkát keresni (kiléptem az előző munkahelyemről), de ugye ígyis úgyis beteg lesz gyakran, így nem tudom, hova vennének fel... Anyagilag még belefér ez a pár hónap.
Januárig nagyon sok idő van mèg.
Egyébként a szintén februárban 3 éves fiam októberben kezdett, 2.
Betegsége van, sima nàtha láz nèlkül.
NÀlunk februàr utàn nincs beszoktatás a nyár mitt
Szeptemberben.
(a fiam februári, ő is csak akkor kezdte, épphogy szobatiszta lett)
Januárig mêg van idő. Gyerekfüggő hogyan fogja viselni.
Lányom decemberi, szeptemberben kezdett. 2 napot volt csak azóta beteg, imádja az ovit. Augusztusban mêg pelenkáztam, hirtelen lett szobatiszta ovikezdés előtt egy héttel, így én is aggódtam mi lesz. Egy hét visszaesés volt szeptember végên, azóta nagyon ügyes. Rengeteget fejlődött az oviban, a legjobb döntés volt hogy kezdje el.
Ráadasul nekem is fura, de láttam pelenkás kiscsoportost bent.
Meglátod majd, de szerintem próbald meg a januárt.
Közben hívtak az oviból, hogy január közepén kezdjünk.
Azért szokott egyébként bepisilni, mert játék közben NEM AKAR elmenni bilizni. De az oviban viszik őket rendszeresen, így remélhetőleg ott nem lesz ilyen baleset.
7
Ott erre nem lesz alkalom, mert ilyen itt is elôfordult itthon.
Ott annyira gyakran viszik a kicsiket, hogy maximum az alvas okozhat problemat, vagy amennyiben szorong, emiatt nem pisil/ kakil, amikor kiviszik ôket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!