Óvoda - karácsonyi fotózás? Van, nincs?
Szeptemberben kezdte az ovit a kisfiam.
Én tök abban hitben voltam, hogy lesz karácsonyi fotózás, de nem…
Kicsit szomorú lettem :) emlék lett volna.
Bölcsiben sem volt, semmilyen.. még “ballagáskor” sem.
‘94-es vagyok, de nálunk minden évben volt az óvodában.
Máshol mi a szokás?
Nálunk van.
A bölcsiben nem karácsinyi volt, hanem évközben 1-2 programra j{tt fotós
17!
Ha láttál volna már életedben oviban készült hasonló képet, akkor tudnád, hogy totál felesleges. Van egy háttér, ami előtt feszengve pózol a gyerek. Tehát max egy xar emlék lenne
Nem tudom, én személy szerint szeretem a saját ovis fényképeimet, egyáltalán nem lettek rosszak, pedig van amelyiken épp grimaszolok vagy kócos a hajam. Volt ilyen is, ennyi.
Amúgy, senkinek nem kötelező venni ezekből a csomagokból, ha te nem tartasz rá igényt, ok. Más lehet örülne a lehetőségnek:)
Voltunk már családi fotózáson, de szerintem ez teljesen más, nem hiszem, hogy ez volt az eredeti kérdésem.
18
Szerintem gyerekfüggő milyen lesz a kép.Lányom szereti, hogy fotózzák és jó képeket tudnak vele csinálni.Az ovis képeken is látszik, hogy jól érzi magát.Semmiféle feszengés nincs rajta.
Az a gyerek, aki utálja ha fényképezik az egy normális stúdióba se fogja élvezni az ilyet, akkor se ha ott van anya meg apa.
Én se élveztem sose ha fényképeztek.A 30 évem alatt egyetlen egy normális kép nem készült rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!