Családon belül érdemes lehet fotót (is) adni Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Pl asztali keretben.
Fényképésznél voltam portfólió fotókat csinálni. Pl állva, ülve, zsebretett kézzel stb.
Egész alakos is, meg arc stb.
Mivel már lakom otthon, így arra gondoltam, hogy asztali kép formában adnék egyet otthonra.
2020. dec. 12. 18:51
2/10 anonim válasza:
Persz, miért ne?
A mi családunkban a nagyszülők minden karácsonykor kapnak egy egy fotóalbumot az évben készült fényképekkel.
3/10 anonim válasza:
Én már harmadik éve ezt küldöm a mamámnak. Külföldön lakom, feladok egy karácsonyi képeslapot benne egy fotót rólam. Az elsőnél annyira örült neki, hogy a másodiknál már ő kérte.
4/10 anonim válasza:
Egy kép az unokáról a nagyszülőknek biztos jól esne :)
5/10 anonim válasza:
Ez egy kedves ajándék, nálunk is sok fotó van a családról kint a polcokon 😊
6/10 anonim válasza:
Igen, a nevelt lányom tavaly egy ilyen "kollázs-keretbe" foglalt elcsípett, általam készített fotókákat kapott a cicáinkról -mert imádja őket-, és nagyon örült neki. :)
7/10 anonim válasza:
Egy ilyen mindig egy kedves emlék marad.
8/10 anonim válasza:
Én idén egy fotó könyvet küldtem anyukámnak többek közt karácsonyi ajándéknak az unokák képei vannak Bene .
9/10 anonim válasza:
Persze! Tavaly olyat adtam a nagyszülőknek, sajnos közülük már egy nem él. :'(
10/10 anonim válasza:
Mi a barátommal adtunk egymásnak egy-egy bekeretezett képünket 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!