Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Más oviban is megy a személyes...

Más oviban is megy a személyeskedés... Stb?

Figyelt kérdés

Vannak ugye az Szm szulok, kozos csoport

Ezt fizess be, azt fizess be, sokszor, hetente mennek ide oda, 4-5ezer ft pik pakk, ennek azért orulok, de sokmindennel nem ertek egyet

Miert fizessem be az eves tisztasagi csomag arat ha alig van a gyerek oviba?.

Pl tavaly kivettem oket, mert feszt taknya nyala egybe volt minden gyereknek, bemegyek,latom taknyolnak mas gyerekei, kohog bele a masik arcaba, mi meg szivunk itthon mas miatt. 2x covidot hoztak haza, millio felsoleguti, himlo, lazas állapotok, 1 hónapig itthin, 1 hetet mentek. Tavaly összesen 3,5 hónapot voltak benn, mire fizessek akkor 10ezret be? Milyen jogon? Hat mert mas is befizette ettok független.. Engem az nem erdekel..

Most is 1 honapig itthon, voltak kb 3 hetet szeptember ota, megint fizessek.. Nem ertem. Erre kiirja a csoportba hogy legyek szives rendezni. Miert nem privátban? Szandekosan próbál egetni.. Bár ettol függetlenül sem fizetem ki előre az évet, hiaba aláz meg a többi 30 szulo elott.. Masoknal is van ilyen?

2022. okt. 19. 21:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
De az alberleti dijat akkor is kifizeted egesz honapra..
2022. okt. 20. 20:00
 22/27 anonim ***** válasza:
88%

Az albérlet továbbra sem fogyó dolog, mint a tisztasági csomag...

Ott a használat jogáért fizetsz.

Amúgy az óvónők ugyanúgy kapják a fizetést (visszakövetve részben a kérdezőtől), ha ott van a gyereke, ha nincs.

2022. okt. 21. 10:11
 23/27 anonim ***** válasza:
50%
Ami közös költség, azt be kell fizetni. Az én fiam tavaly kb másfél hónapot járt összesen oviba mert mindig folyt az orra és itthon kellett tartsam. Ettől függetlenül a tisztasági csomagot bevittem, csoportpénzt befizettem, illetve amikor gyümölcsnaposak voltunk, a 2 kg gyümölcsöt is bevittem. És nem azért mert úszunk a pénzben, hanem mert KÖZÖSSÉG.
2022. okt. 21. 19:58
 24/27 anonim ***** válasza:
65%

Hát igen így nem sok értelme van ha nem is jártok, de kell.

Nálunk az oviba, 10.000 egy évre a csoport pénz és 4000 egy évre a fenymásolás meg ilyeneke költsége. Plusz minden hétfőn vinni kell gyümölcsöt vagy zöldséget. Az a baj nálunk hogy mi pl minden héten viszünk valamilyet, de valaki meg hetekig semmilyet. És azért az ő gyereke is eszi a más által bevitt gyümölcsöt. Megvan a szokásos 6-8 fő aki rendszeresen visz a többi meg vígan elvan. Volt szülőin szó erről de nem volt hatásos. Aki idáig se hozott ezután sem hozott

2022. okt. 29. 01:29
 25/27 anonim ***** válasza:
77%
Ezért hülyeség ez a gyümölcsnapozás, nem is értem minek erőltetik…
2022. okt. 29. 09:45
 26/27 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk úgy van a gyümölcs, hogy amikor nincs a gyerek akkor nem viszünk be, mikor újra megy akkor igen, szerintem ez így fer is.
2022. okt. 29. 16:04
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
25: Szerintem nem hülyeség. Inkább beviszem, mert tudom hogy ott jobban megeszi a gyerekem mint itthon.
2022. okt. 29. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!