Más oviban is megy a személyeskedés... Stb?
Vannak ugye az Szm szulok, kozos csoport
Ezt fizess be, azt fizess be, sokszor, hetente mennek ide oda, 4-5ezer ft pik pakk, ennek azért orulok, de sokmindennel nem ertek egyet
Miert fizessem be az eves tisztasagi csomag arat ha alig van a gyerek oviba?.
Pl tavaly kivettem oket, mert feszt taknya nyala egybe volt minden gyereknek, bemegyek,latom taknyolnak mas gyerekei, kohog bele a masik arcaba, mi meg szivunk itthon mas miatt. 2x covidot hoztak haza, millio felsoleguti, himlo, lazas állapotok, 1 hónapig itthin, 1 hetet mentek. Tavaly összesen 3,5 hónapot voltak benn, mire fizessek akkor 10ezret be? Milyen jogon? Hat mert mas is befizette ettok független.. Engem az nem erdekel..
Most is 1 honapig itthon, voltak kb 3 hetet szeptember ota, megint fizessek.. Nem ertem. Erre kiirja a csoportba hogy legyek szives rendezni. Miert nem privátban? Szandekosan próbál egetni.. Bár ettol függetlenül sem fizetem ki előre az évet, hiaba aláz meg a többi 30 szulo elott.. Masoknal is van ilyen?
A nyilvános felszólítás mások előtt gáz.
Igazából érthető a te álláspontod, csak kérdés, hol kéne meghúzni a határt? X nap vagy X %-nyi hiányzás esetén az adott hónapban részarányos fizetés lenne?
De ha mondjuk úgy lenne meghatározva, hogy havi 8 nap hiányzás esetén lenne időarányos, akkor biztos az háborogna, akinek csak 7 napot hiányzott a gyereke.
Szóval ez nehéz ügy, főleg, ha a többi szülő nem szól.
Előre fizetitek, vagy utólag?
Ki lehetne olyan rendszert dolgozni, ahol a havi költséget az ovis napok számának arányában osztanák el, és a hiányzások napjait levonnák belőle.
Mert a tisztasági csomagnál logikus, hogy a kevesebb gyerek kevesebbet fogyaszt, mintha mind ottlenne.
De akkor ezt az ötletet valahogy kommunikálni kéne feléjük, mert a sértődés nem vezet sehova.
Fizesd havonta a csoportpénzt. A nyilvános kiírás nagyon gáz. Ilyet szerintem nem szabadna megengednie magának. Visszavágnék.
Nálunk én is szm tag vagyok, van aki nem fizet, de nem b.sztatjuk, ha nem akar, hát úgysem fog. A te eseted legalább érthető. A semmire senki nem fizet szívesen. Szóval szerintem írd meg nyugodtan, hogy időarányosan adsz be, ha tetszik, ha nem.
Nálunk a ,,legerősebb" személyeskedés az ,,egyesek nem hoznak gyümölcsöt és magvakat" volt. Sose fogom megtudni ki nem hoz ilyeneket.:)
Amúgy értem mi a bajod.Az enyém is 2.5 hónapot volt kiscsoportba összesen, most középsőbe meg eddig kb annyit mint a tiéd.Szerintem nyugodtan tisztázhatnád mi a bajod ezzel a dologgal.Mondjuk azt nem gondolom, hogy 1-2 (magamról is beszélek:D) betegesebb gyerek szüleihez kellene alkalmazkodnia a többségnek, de legalább lássák, hogy nem kibúvót keresel hanem csak simán marha sokat van otthon a gyereked és kb semmit sem élve abból amit ,,vesznek" az adott pénzen.
7
Nekem ezzel nincs bajom. Inkább adják neki az almát, mint a tejszeletet(és így is kapnak eleget az utóbbiból is, pedig megvehetem neki azt is bőven itthon)
És hiába írod ,hogy hülyeség, mert ezer meg egy helyen csinálják ezt, nem mi egyedül:D:D
6! Milyen ovi az,hogy szeptember óta 29ezret fizettél be? Magánovi?
Én összesen fizettem be szeptember óta 10500Ft-ot. És megyeszékhelyen lakunk,vannak programok is. Angol,egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!