Eltanácsolhatnak valakit az óvodából ha visszaesik a szobatisztasággal? (Nem ovodakoteles korú)
Őszintén erről nem sok embernek meselek, de én is gyakran bepisiltem oviban. ( később is ) Igazából nem aludtam ( sose tudtam alvás idő alatt ) , random tiltott volt alvás idő alatt maszkalni, és néha nem bírtam, hat ez lett ( amúgy így felnőtt szemmel nézve nem tudom megérteni ) . A lényeg, megesett nem egyszer, sose akadtak ki, csak mondtak a szuleimnek . Emiatt nem zártak ki.
Egyébként ilyen korban meg nem vészes . Talán rosszat álmodik stb. Vagy lehet eu probléma is. Ha ez az állapot marad, érdemes orvoshoz menni. Mi a tízes évünk elejéig így jártunk a testvéremmel, igazából nagyon rossz pszichikai körülmények között nőttünk fel, ez okozta. Ezt később tudtuk meg. Mivel te aggodsz a gyermekedert, inkább arra tippelek, valami rosszat látott, tapasztalt meg, és így jön ki. De másrészt, ilyen korban meg talán elfogadható . Másrészt egy orvosi latogatas nem árthat, hátha tud mondani valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!