Csak az én gyerekemnél nem megy simán az ovikezdés?
Mindehol azt olvasom, hogy kb már az első nap játszik, eszik, van aki ott is alszik, max kis pityergés.
Ehhez képest az én gyerekem még 1 hét után is inkább csak figyeli a többieket, az óvónéni mellett van, a közös játékban sem vesz részt :(
Nyugtassatok meg, hogy nem egyedi eset az övé és hogy fogja ő is szeretni az ovit, fog játszani a többiekkel
Az én fiamnak majdnem 2 hónap volt, mire reggel nem sírt utánunk. Nem is aludt bent az első 2-3 hónapban.
Nem volt bölcsis előtte.
Mostanában voltak már erről kérdések. Teljesen normális. Az én kisfiam sem állt be, csak figyelt nagyjából október első hetéig. Azóta meg úgy kinyílt a csipája...
Az óvónők tavaly és idén is elmondták az új kiscsoportosokkal kapcsolatban, hogy teljesen normális, ha valaki külső szemlélő akár egész kiscsoportban. Nyugodj meg kérlek, nincs semmi gond!
Ezt jegyezd meg, nagyon sok ilyen "sz*ranya vagyok" gondolattól fog majd megkímélni a jövőben: a legtöbb anya vetít, hogy a gyereke tökéletes, minden a legnagyobb rendben, már első naptól végigaludta az éjszakát/mindent IS hamar csinált/tökéletes. Nem azok, csak mindenki vetít az igazság helyett.
Ezek alapján is, minden OK a gyerekeddel. Megszokja idővel ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!