2,5 éves gyereket délig vagy egész napra vinnétek oviba?
Figyelt kérdés
2,5 éves kislányom jövő héten kezdi az ovit. Egyelőre úgy néz ki, hogy várja, persze ez majd élesben fog kiderülni. Sokan azt tanácsolják, hogy próbáljuk ki rögtön az ottalvást (persze, ha a délelőtt jól telik), hogy ezzel veszteni nem vesztünk, maximum érte megyünk és másnap vagy következő alkalommal csak délig maradna. Ti mit tennétek?
Bölcsibe nem járt.
2022. szept. 10. 21:46
11/12 A kérdező kommentje:
Az én gyerekem teljesen szobatiszta, ide nem vesznek pelenkás gyereket be.
Egyébként 3 napot volt, ott is aludt, semmi gond nem volt. Viszont lebetegedett, de ez ugye már más tészta. Mint ahogy az egyik válaszoló írta.
2022. szept. 17. 13:37
12/12 anonim válasza:
10)es en is igy gondolom, hogy fel napos lesz ,reggel bemegy es delben hazahozom abban a pelusban amiben van. Meg ket honapig. Utana 16 re erek be erte. Akkor nem tudom mi lesz. Azt mondtam nem engedik,leveszik rola. En meg nem szeretnem hogy 20 percenkent bepisiljen. Meg utom verem a bolcsodet hetente, hogy csinaljanak meg egy rohadt helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!