Óvodai leszoktatás a pellusról?
Pelus, egy l-lel.
Próbáld otthon a szobatisztaságra szoktatást
Nekünk még nem ovis a lanyunk, de azt mondta a védőnő hogy nem feltétele az ovodanak a szobatisztasag.
De szerintem nagyon hamar rá fog majd szokni arra hogy a WC-be pisiljen, ha ezt látja a, többiektől is. Csufolni biztos nem fogják
Én fiam 2 év 8 hónapos most.
Beszoktatast pelusban kezdtük, soha nem pisilt máshova. Ezalatz beijesztettek, hogy cserélnek ruhát bármennyiszer, de pelusba nem lehet.
Nagyon féltem, hogy csúfolnák, vahy az óvónők agyára menne ha mindig utána kéne takarítani, vagy neki lenne nagyon félelmetes ha rögtön akkor lenne pelus nélkül.
Így otthon megpróbáltam, katasztrófa lett a vége. Nahyon félt, kétségbe volt esve, rossz volt nézni.. Nem ment, nem erőltettem. Pár napig hagytam, aztán kitaláltam egy nagyon jó kis manós mesét. Hagytak neki levelet, felolvastam, elvitték pici babáknak stb stb és hagytak neki ajándékot ott, ahova pisilnie kell. A bilinel volt neki. Annyira feldobodott, hogy pisilt is bele. Ezután apró pénzt dugtam el neki, együtt kerestuk ováció kíséretében. Alig várta a következőt, gyujtottuk arra amire vágyott. Azóta egyszersem pisilt be, mindig szól és ma először az oviba is pisilt az ovonenivel. Kakihoz kér, de azt itthon rendezi.
Próbálj valami hasonlót, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!