Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit csináltok ha nem bírjátok...

Mit csináltok ha nem bírjátok a gyerek kedvenc óvónénijét?

Figyelt kérdés

Engem már tegnap felbaxott a gyerekemé.Amúgy 2.5 hónapig nem volt a gyerekem oviba, mert hazudott a lehetőségeinkről(gyerekmegőrzés kapcsán).Tegnap meg valami szar csatot tett a gyerek fejére, mert belelóg a haja a szemébe. Hát ja, ha vissza gumizta volna normálisan akkor nyilván nem lóg bele, mert itthon a nyáron sem lógott. Aztán meg olyan gúnyos vonatatott hangon, hogy mert ő csak a szemét félti. Hát vazeg akkor gumizd a haját, ha meg nincs hozzá kedved, mert 10 gyerekből 10 gyereknek szétcsúszik a haja szólj, aztán majd kopaszra nyiratom, hogy neked ne kelljen gumizni.Nyilván az utóbbi mondatot csak gondoltam:D De nekem ne adjon a gyereknek hajcsatot, merthogy a gyerekem neki azt mondta hogy nekünk nincs itthon.Ami nem igaz mert van, csak épp nem használjuk, mert az is kicsúszik a hajából:D Nyilván határozottan jeleztem, hogy köszönjük de nem kérjük a csatját és visszaadtam.Erre meg olyan pofát vágott mintha meglepődne(de tényleg gúnyolódott).

Az hogy ő ott vigyorogva csacsog a kedvenc anyucikával aki tövig nyal mindenkinek, közbe a gyerek majdnem leesik a mérleghintáról nem gond, mert ugye neki a csacsogásért is fizetnek, a munkáját meg akkor végzi mikor épp ráér.

Mindig megtalált tavaly ha valamiért az kellett nekik, hogy a gyerek maradjon itthon, mert én itthon dolgozom, a gyereknek meg ezért vagy azért jobb volna ha nem menne.(általában összevont csoportokkor volt ilyen telefon)Nyilván minél kevesebb a gyerek annál jobb nekik. De ahogy hívott is olyan hátulról mellbe jött, hogy undorító. Szeretem az egyenes dolgokat. Attól nincs rossz érzésem, de az hogy megkeríti és csak úgy mondja ez engem borzasztóan irritál ahogy a lelkiismeretemre apellálás is.

A gyerekem amúgy szereti. Én meg nem, van ilyen. Ti ezt hogy csináltátok oviba? Hogy lehet az ilyet jól kezelni? Őszintén én már szívem szerint be se mennék a gyerekkel. Nyár elején is ezt éreztem már, csak sajnos párom nem tudja hozni-vinni.

2022. szept. 2. 09:25
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

19

Hát ez most nem jött össze. Lottót ne vegyél a héten.:) De gondolom te az a fajta anyuka vagy aki mindig mindenben az óvónővel ért egyet és külön ajándékot VISZ NEKI csakhogy pikszisbe kerüljön igaz? ;)

Nem hiszem, hogy mélylélektani megoldása lenne a dolognak.

Ahogy írtam fent is többször hazudott. A hazug embereket nem szeretem. Én nem szoktam hazudni, inkább legyek kellemetlenül egyenes mithogy átvágjak valakit, hogy jófejnek tűnjek és segítőkésznek, miközben nem vagyok az.

A hajcsat már a vége.

Nyilván ha nektek hazudna az óvónő ti megértően bólogatnátok, mosolyogva fogadnátok tőle mindent azután is.:) Azután is, hogy amúgy komoly nehézségeket okozott a hazugságával. Ja nyilván nem, de míg másnál van ilyen addig ez úgy okés és szegény óvónők, mert milyen anyák vannak. Ha nálatok volna, az egyszerre más volna.

2022. szept. 2. 14:31
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

20. Pont ugyanezt akartam írni: a kérdező féltékeny.

Ami valamilyen szinten szánalmas.

2022. szept. 2. 14:31
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
El sem hiszem, hogy ilyen létezik. Féltékenynek lenni az óvónőre?
2022. szept. 2. 14:39
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Te bolond vagy.Azt meg mindenki tudja,hogy ebedig is lehet a gyerek.Ha lattad,hogy más viszi,akkor bemehettél volna reklamálni.

Bár megértem miért nem akarták,hogy menjen a gyerek.

2022. szept. 2. 14:57
 25/34 A kérdező kommentje:

Nem, nem láttam mert nem az óvoda mellett lakunk és csak véletlenül akadtunk össze pár hete egy anyukával akinek szintén oda jár a gyereke és ő mondta, meg sorolta kiké jár.:) Akkor meg már marhára mindegy volt, mert egy-két hét nem osztott szorzott.

Az a szánalmas, hogy szerintetek az normális ha a nevelő hazudik.De remélem tapasztaltok ilyet a saját bőrötökön és akkor valószínűleg majd megértitek amit most mindenképpen rosszindulatnak vagy féltékenységnek szeretnétek betudni.

Nem.Nem tudja mindenki mert én sem tudtam! Mikor ki kellett tölteni a nyári papírt mondtam hogy szeretném, akkor hördült fel, hogy nyáron nem lehet félnapossan. És mivel ő van az oviban pár éve nem én, én ezt tényként el is fogadtam. Nyilván én voltam a hülye, mert mástól meg kellett volna kérdezni, de ez már marhára késő bánat.

Viszont örülök, hogy egy agybetegnek állítotok be. :D:D

2022. szept. 2. 16:27
 26/34 A kérdező kommentje:
Ja és nem utolsó! Tudod nyugodtan tartsa meg az 50ft hajcsatját, mert az nem kárpótolja a gyerekemet azért, amiért nagyon sokszor a nem, meg a nem érek rá szavakat ,mondatokat hallotta tőlem 5-6 órában azért mert valaki úgy gondolta, hogy oldjam meg ahogy akarom ,mert ha itthonról dolgozom akkor majd csinálom ahogy tudom gyerek mellett is.Neki meg ennyivel kevesebb gyerekkel kell foglalkozni.:)
2022. szept. 2. 16:45
 27/34 anonim ***** válasza:
87%

"...mert az nem kárpótolja a gyerekemet azért, amiért nagyon sokszor a nem, meg a nem érek rá szavakat ,mondatokat hallotta tőlem 5-6 órában azért mert valaki úgy gondolta, hogy oldjam meg ahogy akarom ,mert ha itthonról dolgozom akkor majd csinálom ahogy tudom gyerek mellett is."

Ez nem az óvónő hibája, hanem a tiéd.

2022. szept. 2. 16:51
 28/34 anonim ***** válasza:
2%

Fiamnak ilyen az óvónője, pont ahogy leírtad. Lehet hülyén hangzik de ő is minden flegmázik, meg sajnálkozik.

Én nem engedem, hogy a gyerek sokat nasizzon, mert hízékony tud lenni. Itthon is küzdünk ezzel.

Puff az oviban repetát adnak neki a nasikból, mikor külön kértem hogy ne! Szörppel itatják!

Most is rendesen elmagyaráztam hogy ne de csak grimaszolt.

Bezzeg a kedvenc polgármester kislányának az anyjával meg ott nyalták falták egymást.

2022. szept. 2. 17:03
 29/34 A kérdező kommentje:

27

Nyilván.Én bactam el, ha milliomosnak születek dolgoznom se kellene a pénzemért amiből eltartom magunkat nem igaz?

De nem, nyilván ehhez az ő hazugsága semmit se tett hozzá.:D

Komolyan remélem, hogy fognak átbaxni téged csak egyszer hasonlóan a palánkon és majd megérted.

2022. szept. 2. 17:20
 30/34 anonim ***** válasza:
92%
Milyen hazugság, bakker? Te nem a földön elsz? Nem tudsz utána nézni, utána kérdezni dolgoknak?
2022. szept. 2. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!