Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit csináltok ha nem bírjátok...

Mit csináltok ha nem bírjátok a gyerek kedvenc óvónénijét?

Figyelt kérdés

Engem már tegnap felbaxott a gyerekemé.Amúgy 2.5 hónapig nem volt a gyerekem oviba, mert hazudott a lehetőségeinkről(gyerekmegőrzés kapcsán).Tegnap meg valami szar csatot tett a gyerek fejére, mert belelóg a haja a szemébe. Hát ja, ha vissza gumizta volna normálisan akkor nyilván nem lóg bele, mert itthon a nyáron sem lógott. Aztán meg olyan gúnyos vonatatott hangon, hogy mert ő csak a szemét félti. Hát vazeg akkor gumizd a haját, ha meg nincs hozzá kedved, mert 10 gyerekből 10 gyereknek szétcsúszik a haja szólj, aztán majd kopaszra nyiratom, hogy neked ne kelljen gumizni.Nyilván az utóbbi mondatot csak gondoltam:D De nekem ne adjon a gyereknek hajcsatot, merthogy a gyerekem neki azt mondta hogy nekünk nincs itthon.Ami nem igaz mert van, csak épp nem használjuk, mert az is kicsúszik a hajából:D Nyilván határozottan jeleztem, hogy köszönjük de nem kérjük a csatját és visszaadtam.Erre meg olyan pofát vágott mintha meglepődne(de tényleg gúnyolódott).

Az hogy ő ott vigyorogva csacsog a kedvenc anyucikával aki tövig nyal mindenkinek, közbe a gyerek majdnem leesik a mérleghintáról nem gond, mert ugye neki a csacsogásért is fizetnek, a munkáját meg akkor végzi mikor épp ráér.

Mindig megtalált tavaly ha valamiért az kellett nekik, hogy a gyerek maradjon itthon, mert én itthon dolgozom, a gyereknek meg ezért vagy azért jobb volna ha nem menne.(általában összevont csoportokkor volt ilyen telefon)Nyilván minél kevesebb a gyerek annál jobb nekik. De ahogy hívott is olyan hátulról mellbe jött, hogy undorító. Szeretem az egyenes dolgokat. Attól nincs rossz érzésem, de az hogy megkeríti és csak úgy mondja ez engem borzasztóan irritál ahogy a lelkiismeretemre apellálás is.

A gyerekem amúgy szereti. Én meg nem, van ilyen. Ti ezt hogy csináltátok oviba? Hogy lehet az ilyet jól kezelni? Őszintén én már szívem szerint be se mennék a gyerekkel. Nyár elején is ezt éreztem már, csak sajnos párom nem tudja hozni-vinni.

2022. szept. 2. 09:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Rettentően túlzol. Mi lesz veled iskola alatt?
2022. szept. 2. 10:36
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom az óvónőt...😥
2022. szept. 2. 10:37
 13/34 A kérdező kommentje:

12

Te is óvónő vagy?:D Nekem is majd megszakad érte a szívem...majd ha ráérek.

Az is normális, hogy hazudott nekem még nyár elején és azt mondta nem hordhatom a gyereket oviba, mert csak egész nap járhatnak. Aztán meg kiderült más gyerekei mehettek úgy ahogy én is szerettem volna vinni.Értem én hogy mindenki aki tudja oldja meg, de pld én is dolgozom.Akkor hol volt a jó szíve?

Meg mikor tavaly 2 tüsszentésre azt mondta csupa takony a gyerek fogjam itthon, másnap az orvos megnézte és mehetett és akkor derült ki, hogy ja összevont csoportok vannak, aztán jó lett volna ha otthonvan velem, mert akkor nem ők ,,szenvednek" mert már majd egy csoportra való gyerek összegyűlt.

Ahogy írtam hülyére vett már párszor, pont a mézesmázos stílusával és ennek köszönhetően nem szerettem meg.

2022. szept. 2. 10:45
 14/34 A kérdező kommentje:
Ja és 12 válaszoló, tavaly még én is sajnáltam őket. Komolyan!Aztán kinyílt a szemem menetközbe.
2022. szept. 2. 10:47
 15/34 anonim ***** válasza:
94%

Azért utálni valakit, mert mert csatot tenni a gyerek hajába. Hát gumiztad volna össze rendesen :D vagy vigyél te be egy neked tetsző csatot. Engem ez totál nem érdekelne, és szerintem felfújod.

A hiányzás már relevánsabb indok. Viszont szerintem nincs olyan ovi, ahol ne ajánlgatnák agyba-főbe, hogy ne vidd a gyereket a nyári ügyeletbe.

2022. szept. 2. 10:52
 16/34 A kérdező kommentje:
Ja,de ő nem ajánlotta hanem konkrétan hazudott.Mindegy.Inkabb dolgozok! Köszönöm a válaszokat!
2022. szept. 2. 11:02
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok óvónő, közöm sincs a pedagógiai pályához. Csak van 2 gyerekem, és tisztában vagyok vele, mennyi munkájuk van. Eszembe nem jutna problémázni ilyen dolgokon (nem is jutott, mikor a hatalmas, dús hajú lányom ovis volt).
2022. szept. 2. 11:11
 18/34 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem kezeld fapofával, mást nem tudsz tenni, nem kell vele sokat csevegni. Nem hiszem hogy veled bármilyen óvónő vagy pedagógus ki fog jönni valaha, elég nehéz esetnek tűnsz.
2022. szept. 2. 11:21
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Merem állítani te vagy az az anyuka akit mindenki utál mert kiállhatatlan :D
2022. szept. 2. 12:51
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

"A másik óvónőbe miért nem találom a hibát?"

Mert nem az a gyerek kedvence. Egyértelműen riválist látsz ebben az óvónőben, azért keresed benne a hibát.

2022. szept. 2. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!