Anyukák! Ti nem vagytok nyugtalanok?
Figyelt kérdés
Nekem olyan rossz érzésem van az ovival kapcsolatban... félek hogy nem fognak tudni minden gyerekre odafigyelni aztán pl. elbóklászik az udvaron a többiektöl stb2022. szept. 1. 21:19
11/12 anonim válasza:
#6 vagyok. Hát azért az utcára nyíló ajtók zárva vannak, zsilipet rendszerrel működnek, a kilincs olyan magasan van hogy csak felnőttek érik el. Kimenni egyedül nem tud, ez egy ovinál alap.
Most beszoktatás miatt ültem délelőtt bent, ezalatt 2 gyereket kerestek, egy a csoportszobából rohant el hirtelen (emiatt aggódtam én is), másik az udvaron boklaszott át a másik csoport játszóhelyére. Perceken belül meglettek, kimenni nem tudnak. Remélem számon tartják őket rendesen.
12/12 anonim válasza:
Nem csak a beszoktatás miatt van nyitva? Mert akkor ki be mászkálnak a kicsikkel a szülők ... Mondjuk nálunk lehetetlen kijutniuk, elektromos kapu van, azt kinyitni nem tudják, még szülők sem (kicsit mint egy börtön 😅. Akkor mehetek be napközben ha becsöngetek, a kaputelefonon elmondom ki vagyok és bentről nyitják). Magában az épületben ha el is bóklászik sokfelé nem tud, másik csoportba, ahol észreveszik; a konyhára ahol szintén, mert mindig van valaki; az irodára; vagy az udvarra, de onnan szintén nem tud kijutni sehova 🤷🏼♀️. A "hátsó" ajtó zárva, ahol a kazánházhoz, raktárhoz, belső parkolóhoz tudna kimenni. De ha mégis nyitva maradna véletlenül akkor sem jut az utcára, a kapu ott is zárva. A csoportajtókat nem zárják, mert a mosdó a csoportszoba elötti öltözőkből nyílik minden csoportnál. Ha el is kószálna seperc alatt lebukik, mert észreveszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!