Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Fogkefére, fogkrémre is kell jel?

Fogkefére, fogkrémre is kell jel?

Figyelt kérdés

Bocsi a hülye kérdésért, de első ovis gyerekem, és ez nem teljesen világos. Tisztasági csomagba kértek 2 fogkefét és 2 fogkrémet. (ez az egész éves adag. Lehet év elején egyben vagy 2 részletben is vinni fél évente 1-1-et)

Az merült fel, hogy ha most beviszem az egészet, azt hogyan csináljam? Bontsam ki a fogkeféket és lássam el jellel? És akkor ott áll fél évig bontva? És a fogkrémet? Mindenkinek a saját fogkrémét nyomják a fogkefére vagy egy fogkrémből adnak mindenkinek?

2022. aug. 21. 08:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Kérdezd meg az óvónőt! Mi nem tudjuk ott ,akár hol is, mi a helyzet ?!

Nálunk pl higiéniai okokból fogmosás sincs. Lányoméknál volt, akkor egy fogkrémet kentek végig mindenkinek. Ha az ám a higiénia.

2022. aug. 21. 08:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden cuccára kell jel, legalábbis a mi ovinkban így van.

Abból kell kiindulni, hogy a gyerekek nem feltétlenül ismerik fel a saját cuccaikat és az óvónők sem tartják számon, hogy kinek mije van.

2022. aug. 21. 08:55
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
A fogkefére nálunk kérnek. A fogkrémre nem. Gyanítom, hogy ugyanazt adják minden gyereknek. Abból gondolom, mert a lányom többször mondta, hogy csípős (mentolos) amit az óvodában használnak, holott én nem olyant vittem be. Vki más olyant vitt és akkor éppen azt használták. Amúgy abban nincs semmi, ha ugyanazt használják, csak nem értem, miért olyant visz be vki, ami erősen mentolos. Én kifejezetten gyerekeknek valót vittem, amit itthon is használ.
2022. aug. 21. 08:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 1 fogkrémből adtak mindenkinek még a covid előtt. Azóta meg már nincs fogmosás.

Csak érteném ezt a rendszert. A fogmosás nem higiénikus, de a gyerekek alvó cumijait egy közös kosárkába kell reggel bedobni...

2022. aug. 21. 08:57
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Gratulálok azoknak oviknak ahol nincs fogmosás...
2022. aug. 21. 09:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sajátot használtak covid előtt is, most is. Kellett mindkettőre jel (alkoholos filctoll), meg a saját poharukban tartják.
2022. aug. 21. 09:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A fogkefére kell jel, az ott áll bontva fél évig problémádat nem is értem. De ha zavar, vidd be félévkor, nálunk akkor szoktak szólni, hogy kéne egy új. A fogkrémet nálunk együtt használták, így arra nem kellett jel. Hozzátenném az utolsó ovisom 2020 májusában ballagott, a lezárásból, így nem tudom, mi változott a COVID miatt.

A fogkefére amúgy mindig gravíroztam a jelet, mert az alkoholos filc lekopik, akárhova próbálod rejteni.

2022. aug. 21. 09:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. aug. 21. 10:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bontsd ki a fogkefet ragaszd ra a jelet es tedd vissza a kis papirtartokaba aztan nem koszolodik.
2022. aug. 21. 10:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Nálunk a fogkefére kell jel, a fogkrémből egyszerre kettőt használnak (1 sima és 1 mentolos).
2022. aug. 21. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!