Fogkefére, fogkrémre is kell jel?
Bocsi a hülye kérdésért, de első ovis gyerekem, és ez nem teljesen világos. Tisztasági csomagba kértek 2 fogkefét és 2 fogkrémet. (ez az egész éves adag. Lehet év elején egyben vagy 2 részletben is vinni fél évente 1-1-et)
Az merült fel, hogy ha most beviszem az egészet, azt hogyan csináljam? Bontsam ki a fogkeféket és lássam el jellel? És akkor ott áll fél évig bontva? És a fogkrémet? Mindenkinek a saját fogkrémét nyomják a fogkefére vagy egy fogkrémből adnak mindenkinek?
Kérdezd meg az óvónőt! Mi nem tudjuk ott ,akár hol is, mi a helyzet ?!
Nálunk pl higiéniai okokból fogmosás sincs. Lányoméknál volt, akkor egy fogkrémet kentek végig mindenkinek. Ha az ám a higiénia.
Minden cuccára kell jel, legalábbis a mi ovinkban így van.
Abból kell kiindulni, hogy a gyerekek nem feltétlenül ismerik fel a saját cuccaikat és az óvónők sem tartják számon, hogy kinek mije van.
Nálunk 1 fogkrémből adtak mindenkinek még a covid előtt. Azóta meg már nincs fogmosás.
Csak érteném ezt a rendszert. A fogmosás nem higiénikus, de a gyerekek alvó cumijait egy közös kosárkába kell reggel bedobni...
A fogkefére kell jel, az ott áll bontva fél évig problémádat nem is értem. De ha zavar, vidd be félévkor, nálunk akkor szoktak szólni, hogy kéne egy új. A fogkrémet nálunk együtt használták, így arra nem kellett jel. Hozzátenném az utolsó ovisom 2020 májusában ballagott, a lezárásból, így nem tudom, mi változott a COVID miatt.
A fogkefére amúgy mindig gravíroztam a jelet, mert az alkoholos filc lekopik, akárhova próbálod rejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!