Benti cipő kérdés?
Figyelt kérdés
Milyen benti cipőt vigyek a kisfiamnak az óvodába?
Most kezdi majd az ovit, 3 éves lesz.
Itthon mindig mezítláb volt, ha ráadtam a benti papucsot, bebújós cipőt, mamusz zoknit, akármit idővel levette, hiába próbálkoztam, nem szerette.
Szeptemberben gonolom még meleg van, nem lenne jó választás egy meleg cipő, inkább nyitott félcipő vagy szandál.
Ki mit használ benti cipőnek?
Márka, típus minden érdekel. Illetve milyen gyakran cseréled neki (időjárás miatt vagy mennyi idő alatt nőtt a lába?
2022. aug. 4. 15:18
1/16 anonim válasza:
Bentre szandált. Nálunk kérték is. Jó idő van bent, szellőzni kell a lábnak.
2/16 A kérdező kommentje:
Egyébként meg pont ott tartunk, hogy a nyár elején vásárolt szandálból már kilóg a nagyujja, az egy számmal nagyobb félcipőben viszont még csúszkál, szóval nagy rá. 😅
2022. aug. 4. 15:21
3/16 anonim válasza:
Szandál. Itthon is azt hord, supinált kell ráadásul nekünk. Én az itthonit viszem majd be, úgyis ott lesz rajta többet
5/16 anonim válasza:
Először egy tépőzáras cipője volt, de inkább átváltottunk szandálra, az jobban tartotta a lábát.
7/16 anonim válasza:
Télen nyáron szandálban bent az oviban. Télen se kell több, mert rendesen fűtenek.
8/16 anonim válasza:
Mindig szandál volt a gyerekeimnek a váltócipője még a suliban is. Brutál túlfűtöttek ezek az intézmények.
9/16 anonim válasza:
otthon sztem senki sem vesz fel bentre szandit, de a gyerekek hamar rájönnek hogy bent kell
nekem volt bölcsis a lányom es 2 hét utsn vette magától fel a szandit, sosem kérdezte ott miert kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!