Valaki tud nekem ajánlani olyan ovit ahova nyáron is tudom vinni a lányomat?
Figyelt kérdés
Nógrádmegyéből költöznék Budapestre de mivelhogy dolgozom nem tudom kire bízni a lányom és ezért keresek egy ovit ahova vinni tudom a lányok (Egyesülálló anyuka vagyok)2022. júl. 3. 14:07
1/12 anonim válasza:
A lakcimedhez tartozó óvoda felveszi, de nyáron nem tudod vinni. Olyankor csak ügyelet van, arra már jelentkezni kellett korábban. Majd augusztus végén, szeptember elején induk q következő nevelesi év, akkor tudod vinni.
2/12 anonim válasza:
Ovikban van ügyelet. Ha a ti ovitok zár be, lesz ügyeletes a körzetben.
3/12 anonim válasza:
De ugyeletbe jelentkezni kellett még jóval a szünet kezdete előtt.
4/12 anonim válasza:
Mivel most költöztetek oda, biztosan rugalmasan kezelik , a körzetes óvoda míg nyitva van, tudnak menni, utána pedig valahol lesz ügyeletes ovi, ahol fogadják. Mivel dolgozol, nem hiszem ,hogy akadályt gördítenek eléd, csak itt az oldalon jobb bántani egyből a másikat, a rászorulót.
5/12 anonim válasza:
3-as, persze, felmérjük már előbb az igényeket, de rugalmasan kezeljük. Tehát azért 1-1 újonnan jelentkezőt tudunk fogadni.
6/12 anonim válasza:
Minden oviban megoldott arra az időre is, amikor bezárnak, általában másik körzetes oviba lehet vinni a gyereket.
7/12 anonim válasza:
Es mi lesz az iskolai 2,5 honapos szünettel? Az az igazan durva,nem a 4 het takaritasi szunet...
8/12 anonim válasza:
Addigra
1 nagyoabb
2 nálunk a suliban is megoldott ( amikor gyerek voltam nàlunk nem, de a férjemèknèl már akkor is megoldott volt.. nyári napközi és tábor.., 1 hetet pedig barátoknál volt, utána pedig az a barát volt náluk 1 hetet napközben.- egyedülálló anya volt)
9/12 anonim válasza:
8!
1. Nagyobb. Valóban. 6, max 7 éves. Otthon hagyod, egyedul?
2. A suliban q nyári szünet első, max első 2 hete az, amikor viheted a gyereket. A maradék 10 hetet meg kell oldani máshogy. Szuper a tábor-ha van, és van rá keret. A baratno úgy szintén- ha van.
10/12 anonim válasza:
Heti 30 ezer egy normalis tabor. Vagy mehet a gyujtobe. Katasztrofa az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!