Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Melyik oviba íratnátok, ahol...

Melyik oviba íratnátok, ahol dolgozom vagy ahol lakom?

Figyelt kérdés

Óvodában dolgozom, ugye hol délelőtt, hol délután.

Beutazom, mert sajnos a lakóhelyemre nem vettek fel.

Nagymamák messze laknak. Párom meg már 6-ra mindennap a munkahelyén van. Délután megoldott általa a hazavitel az oviból, de odafele esélytelen a részéről.

Ha a lakóhelyem oviját választom akkor 6:30-kor fogadnak gyereket. Meg kell beszélnem, hogy én már 5 perccel hamarabb beadnám, hogy elérjem a buszomat, ami 6:33-kor indul. Aztán mivel 7-re be kell érnem ezèrt viszek magammal vagy rollert vagy befektetek egy rossz biciklibe amit ott tudok hagyni és skkor talán beesek 7-re. Főnöm szerintem ezt elfogadná.

Eddig úgy volt, hogy hamarabbi busszal jàrtam a 6:10-sel és azzal gyalog is beértem 7-re, de dajnos a 6:33-sal esélyem sincs csak rollerrel vagy biciklivel.

Másik opció, hogy viszem magammal az oviba, ahol dolgozom, de akkor együtt fogunk nyomorogni a buszon. A 15 perc szinte semmi. Egy pillanat alatt elmegy. Kérdés egy 3 évessel képes leszek -e majd mindig 2km-t sétálni még a munkámig a buszmegállótól vagy rollert cipeljem, biciklizni ő nem tud, vagy ültessem biciklire?? Ami mögöttem lesz. Az lenne a legjobb...

Csak az a baj, hogy ez egy város és hát.. nagyon bicikli tàroló nincs itt.

Olyan boltok vannak, hogy spár meg ilyenek, csak gondolom ott van kamera, feltűnne hogy az a bicó mindig ott van és nem akarom, h megbüntessenek..

Így ha bicóval vinném biztonságosan beérnénk egyébként.

Csak fáj a szívem, hogy ilyen korán kel keltenem, de amúgy ez csak két hetente lenne ilyen rossz, másik héten a 9-es busszal mennénk, csak azt meg az óvónő társaim nem fogják túlságosan preferálni, mert akkor kimarad a foglalkozásokról szerencsétlen.

Nem egyszerű.:((

Az is zavar kicsit, h párom és én mind2-en másik vàrosban dolgozunk.

Segítsetek legyetek szívesek.

2022. ápr. 13. 23:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sajnos ma már mindenre azt mondják és milyen könnyű, hogy menj el pszichológushoz.

Kedvesem ki fizeti azt nekem ki? Mert sajnos nekem nincs rá pénzem.

Az egyetemen mesélte a pszichológia tanár, hogy hozzá lehet járni 20 ezer egy óra.

Ilyen világban élünk, hogy mentális problémával nem tud hova fordulni az ember, de ez egy másik téma.

Nem fogok pszichológushoz menni emiatt, de köszönöm a tanácsot.

Több ok miatt se szeretnék vezetni.

1. stresszelek és össze-vissza taposok, ha egy olyan hirtelen helyzet van, félek vezetni, hiába igyekszem, nem akarok balesetet, bajba sodorni magamat. Szoktam néha gyakorolni a párommal, de parom is megmondta, hogy szerinte se állok azon a szinten, pedig ő nagyon kedves és igyekszio, mert ő is örülne neki.

Szerintem nem kötelező vezetni annak aki nem akar

2. Hatalmas dugók mellette nagy forgalmak vannak

3. Az ovinál is nagy forgalom van, nehéz a parkolás

4. Nem szeretném még én is szennyezni a környezetet

A futó bicikli jó lenne szerintem is, jobb mint a roller. Esetleg az elején meg sima bicó. Azért olcsó bicót írtam, mert nem akarom, h ellopják, ha este ott hagyom egy városban!!!

Csak sajnos nekem van az oviban egy gyermek ma is 6:20-ra hozta az anyukája én is 6:20-ra értem be pont. Persze behoztam szépen letettem neki az ágyat, mert még aludni akart.

Aztán aludt fél 9-ig! Nem tudtam sehogy se felkelteni.

De ő mindennap így van, nagyon álmos, mondjuk még kis csoportos:)

Nem tudom mikor szoktak aludni.. este

De minden reggel szegény olyan mint egy mosogató rongy és nyűgös. Én jól bírom a 6-7 óra alvást, már hozzászoktam abszolút..

2022. ápr. 14. 12:10
 12/16 A kérdező kommentje:

Aztán nagyon zavart h az összes dolgozó kibeszélte eszükbe se jutott ,h mind2 szülő korán dolgozik és szalad az anyuka a munkába...

Le is csesztrm a kollégáiamt, hogy remélem ha én gyerekemmel leszek igy az nem lesz ekkora probléma

2022. ápr. 14. 12:14
 13/16 anonim ***** válasza:
edves Kérdezö, ajánlottak már neked szervezöi munkát ? Gratula az áaltalad itt leírtakhoz. :-)
2022. ápr. 14. 13:26
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem

2022. ápr. 14. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez van,hogy a mhelyem melletti oviba kellett atiratnom, mert amikor vissza kellett menjek dolgozni, onnantol lehetetlen lett volna beerjek ugy dolgozni, hogy a gyerek ne nyitastol zarasig legyen oviban. Nagyon bena a csatlakozas es masik varosrol beszelek. Most igy nagyon kenyelmes, hogy par perc az ovi a mhelytol, es ebreszto utanar hozhatom is el, viszont allitolag iden mar nincs ilyen lehetoseg, hogy a gyereket ida irassak, ha nem korzeti. Mivel van kisteso, ez erdekes lesz, ha ot mar csak a lakhely szerintibe lehet vinni....de hogy ez csak arra az ivira vonatkozik, vagy mindegyikre...????
2022. ápr. 14. 15:18
 16/16 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom nincs ilyen szabály. Ugyanis én is megkérdeztem a főnököm és mondta, hogy írathatom, ha akarom oda ahol dolgozom, pedig ez mas település és hiába van 2 ovi a sajàt településemen.

Azt gondolom, hogy nyomós indokod van, hogy Nem tudod elvinni az oviba különben.

2022. ápr. 14. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!