Melyik oviba íratnátok, ahol dolgozom vagy ahol lakom?
Óvodában dolgozom, ugye hol délelőtt, hol délután.
Beutazom, mert sajnos a lakóhelyemre nem vettek fel.
Nagymamák messze laknak. Párom meg már 6-ra mindennap a munkahelyén van. Délután megoldott általa a hazavitel az oviból, de odafele esélytelen a részéről.
Ha a lakóhelyem oviját választom akkor 6:30-kor fogadnak gyereket. Meg kell beszélnem, hogy én már 5 perccel hamarabb beadnám, hogy elérjem a buszomat, ami 6:33-kor indul. Aztán mivel 7-re be kell érnem ezèrt viszek magammal vagy rollert vagy befektetek egy rossz biciklibe amit ott tudok hagyni és skkor talán beesek 7-re. Főnöm szerintem ezt elfogadná.
Eddig úgy volt, hogy hamarabbi busszal jàrtam a 6:10-sel és azzal gyalog is beértem 7-re, de dajnos a 6:33-sal esélyem sincs csak rollerrel vagy biciklivel.
Másik opció, hogy viszem magammal az oviba, ahol dolgozom, de akkor együtt fogunk nyomorogni a buszon. A 15 perc szinte semmi. Egy pillanat alatt elmegy. Kérdés egy 3 évessel képes leszek -e majd mindig 2km-t sétálni még a munkámig a buszmegállótól vagy rollert cipeljem, biciklizni ő nem tud, vagy ültessem biciklire?? Ami mögöttem lesz. Az lenne a legjobb...
Csak az a baj, hogy ez egy város és hát.. nagyon bicikli tàroló nincs itt.
Olyan boltok vannak, hogy spár meg ilyenek, csak gondolom ott van kamera, feltűnne hogy az a bicó mindig ott van és nem akarom, h megbüntessenek..
Így ha bicóval vinném biztonságosan beérnénk egyébként.
Csak fáj a szívem, hogy ilyen korán kel keltenem, de amúgy ez csak két hetente lenne ilyen rossz, másik héten a 9-es busszal mennénk, csak azt meg az óvónő társaim nem fogják túlságosan preferálni, mert akkor kimarad a foglalkozásokról szerencsétlen.
Nem egyszerű.:((
Az is zavar kicsit, h párom és én mind2-en másik vàrosban dolgozunk.
Segítsetek legyetek szívesek.
Autó nem opció sajnos, mert nem vagyok képes vezetni. Próbáltam, tanultam is.
Van jogosítványom. Párommal sokat jártunk, de utálok egyszerűen autót vezetni, nem érzem magam biztonságban.
És rossz érzés, hogy ezt amúgy senki nem tudja elfogadni, meg megèrteni.
De szerintem csak az vezessen aki tényleg magabiztosan megy, ha én nekem nem megy és nem akarom akkor nem és kész.
Meg nincs is értelme, nagyon forgalmas az út, ugyanannyi idő lenne mint busszal meg gyalog. Az autók folyton dugóba állnak...
Szomorú vagyok, hogy nem nyithatunk 6-tól, belehalnak komolyan az ovodai dolgozók és msot óvónőként magam ellen beszélek.
De ha én is mint a párom 6-ra bent kellene lennem esélyem se lenne ezt se megoldani.
:///
Nem szívesen fognak neked állandóan előbb kinyitni. Mindig más a nyitós gondolom ott is, miattad mindenki alkalmazkodjon?! és ha késni fog?! Akkor te nem érsz be dolgozni?!
Mindenképp biztosra mennék és vinném magammal a kislányt. Hamar bele fog szokni, azon a héten pedig mikor későn érnétek be tudtok korábban is menni, legfeljebb te addig nem elintézel ezt azt, ha nem akarsz korábban bent lenni.
Viszed magaddal az oviba ahol dolgozol. Amikor korán kell menned, akkora vagy bicikli, vagy megpróbálod megoldani hogy valakihez társulatok aki kocsival van, és felvesz benneteket arra a kieső 2kmre.
Ha később kezdesz, akkor is beviszed legkésőbb nyolcra a gyereket, sétálhattok is a 2kmen,meglátod hogy bírja. Te meg mész ügyet intézni, vásárolni munkakezdésig.
1.
Pszichológus a vezetéshez.
Ettől a helyzettől teljesen függetlenül meg kellene oldani ezt a problèmàt
( ugyanebben a cipőben voltam.. és kényltelen voltam, vagy költöznünk kellett volna-nincs busz..csakbolyan amihez 40 percet vàrni kell és 4 km az ovi, de nem egy gyerekem van, hogy bicóra pattanjak
Sosem leszek nagy sofőr, nem mennék nagyvàrosba..de itt a kisvárosokban elmegy)
2.
A munkahelyi ovit választanám, a kicsinek futóbicajjal
Jó tempót lehet menni velük.
"Pszichológus a vezetéshez."
Ez egy hülyeség. Nem kell mindenkinek vezetnie, mások vagyunk, más képességekkel. Örülni kéne annak, ha valaki belátja, hogy nem alkalmas a vezetésre ahelyett, hogy elütné valakinek a, gyerekét. Nem mindenki alkalmas mindenre.
"Utàlok
Rossz èrzés"
Tehàt nem arról szól, hogy nem képes rá, vagy rosszul vezet..
Ezt is belátom, hogy nem kell mindenkinek kell, és való!!!
Sőt, vezetésmentes megoldást is írtam.
Viszont a fentieket szerintem valami kiváltja.
.( nekem pl .: baleset, /épp csak pici koccanás /váltja ki szerintem, ha más vezet is félek, ha közel vagyunk más autókhoz, emiatt nem vezetek nagyobb városban(még), és vezetéstanulàskor mindenki beledumált.. emiatt nem, majd sokàihg úgy vezettem csak, ha nem volt velem senki)
"Tehàt nem arról szól, hogy nem képes rá, vagy rosszul vezet.."
De, mentálisan nem képes rá. Én is ilyen vagyok, már 70 órát levezettem és nem megy, nem tudok egyszerre annyi dologra odafigyelni, amit amúgy tudtam is magamról, csak a férjem eröltette, hogy csináljam meg. Nem tudok hirtelen helyzetekre reagálni, jól felmérni a közlekedési szituációkat. Persze, tudok vezetni ennyi ótlra után, de nem mondanám azt, hogy nem fogok balesetet okozni, ha egyedül megyek a városban.
De én mindig ilyen típus voltam, problémát okozott több dologra figyelni, be is pánikolok hirtelen helyzetekben. Most az, hogy emiatt nem is szeretek vezetni, rossz érzéssel tölt el, az már csak következmény. Gondolom, a krrdezőnél is.
Viszont beszélek felsőfokon két idegen nyelven, jól festek, sok oldalas szövegeket megtanulok hamar. De egy többismeretlenes egyenlet meg gondot okoz.
Te elmész pszichológushoz, mert utálod a nyelvtanulást vagy a matekot, elmész, ha nincs hozzájuk képességed? Nem, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!