Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Aki óvodában dolgozik dajkakén...

Aki óvodában dolgozik dajkaként válaszolna pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

Mi a feladata a dajkának?Segíteni kell a konyhában pl almát felvágni a gyerekeknek?

Ebédnél a tányért bevinni a csoportszobába,szedni ebédet a gyerekeknek?

Udvari munka?

Segíteni az öltözésben,mosdózasban?

Szoktatok az udvaron játszani velük?

Tüdőszűrő kell hozzá csak vagy más is?

Végzettség nélkül felvehetnek-e?Jó hozzá a kisgyermelnevelő-gondozó okjs végzettség?

Milyen ruhában és papucsban vagytok bent?

Köszi a válaszokat.

2022. márc. 27. 18:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem is lenne pár kérdésem:

Reggel hány órára mentek az oviba?A gyerekek érkezése előtt mit csináltok?

Udvari munkát,takarítást mikor csináljátok meg?

Pl ebédelni mikor tudtok?

Mikor van a munkaidő vége?Utánna még takarítottok vagy mentek haza?

Farmerban vagytok vagy melegítőbe?

2022. márc. 28. 08:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Papucsból fehér kell?Papucs helyett lehet cipő is?

IR miatt nekem 5x kell étkeznem,kerülöm kell a cukros és a fehér lisztes dolgokat akkor nekem kell vinnem pl tízórait vagy edédet?

Kakis/pisis ruhát,ágyneműt kimossátok vagy zacsiba teszitek és a szűlő hazaviszi?

2022. márc. 28. 09:54
 13/20 A kérdező kommentje:

Még ezekre lennék kíváncsi:

Az első napok gondolom a legnehezebbek,fárasztóbbak mert meg kell ismerni a gyerekeket,munkatársakat nem?

A dadusok összedolgoznak vagy mindenkinek megvan a csoportja?Az udvari munkában és a takarításban is segítik egymást vagy mindenkinek megvan a saját dolga?

2022. márc. 28. 10:14
 14/20 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy papucs vagy cipő, csak ne a kinti koszosban legyél. Műszakok vannak, a nyitós megy legkorábban, utána a sima délelőttösök, ők ennek megfelelően 8 óra után mennek haza. A délutánosok 10 körülre jönnek, a zárósok kicsit később. Az ovi nyitvatartásától függ, hetente/kéthetente van váltás.

Koszos ruha - zacskó.

Étkezést magadnak oldod meg.

Mindenkinek van csoportja, plusz egy “mellék” csoport, akinek a dajkájával váltják egymást. Aki délelőttös, az összerakja a másik csoport tízóraiját is, a délutános pedig visszasegíti az uzsinál. Az udvar fel van osztva mindenhol, a saját csoport részét kell rendben tartani.

2022. márc. 28. 10:27
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Ja hogy, itt is műszakok vannak? Hát ez fasza. És meg lehet oldani, hogy valaki csak egy műszakban legyen, hogy tudja rendezni a gyerekét?
2022. márc. 28. 13:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2022. márc. 28. 13:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Pedofíl privátra nem válaszolok. Nem, nem izgatnak a pisilő kislányok. Dajka vagyok, van férjem, gyerekeim. De te kezeltesd magad.
2022. márc. 29. 20:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Komolyan ki olyan beteg aki ráír a dajka kommentelőre hogy izgatja e a pisilő kislányok...kezeltesd magad.
2022. márc. 29. 20:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem (3,15) is írt… idióta
2022. márc. 29. 21:34
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen az,sejtem hogy ki volt az.
2022. márc. 29. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!