Más szülő is csinál ilyent?
Mi voltunk hasonló helyzetben. Az én lányomat harapta egy kislány.
Ok: ő akart azzal a lánnyal játszani, akivel a lányom (az nem felelt meg neki h hárman játszanak)
2 esetben az óvónő eztel fogadott, megnyugtattak h intézkednek stb.
3xra (az nagyon ronda harapás nyom volt)
Szóltam az óvónőknek h szeretném a szülőkkel megbeszélni a dolgot (akár az ő jelenlétükben is)
Beszéltem anyukával (kedves,, rendes, látszott h tényleg nagyon sajnálja, de nem tud mit kezdeni a dologgal. Elmondta mivel próbálkozott eddig) A lényeg: Azt tanácsolta, hogy kapjam el a lányát mikor megyek az enyémért.
Az óvónénik segédkeztek h pont ott legyen (meg ugye anyuka is tudta)
Elmondtam a kislánynak h nem szép dolog és h én mint xy anyukája megvéden a gyerekem. Nem durván, csak olyan nézéssel ( az a vérfagyasztó mamazilla nézés amitől a szomszéd is vigyázban áll)
Bejött.
Otthon elpanaszolta a kislány h mi történt, anyuka rákontrázott hogy ez a következménye ha bánt másokat, 3s még "olcsón" megúszta.
Nem h az én gyerekemet, de másét se harapta meg azóta 😅
Ilyen mikor értelmes felnőttek összeülnek és kitalálnak valamit.
Tudom most jönnek majd a "milyen gonoszsk vagyunk, megfélemlítettük" stb kommentek
Ami igaz is 😉
ettől még nem 3rzem rosszul magam emiatt
Én is a megharapott kisgyerek anyukájával érzek együtt. Valószínűleg azért küldi a képet, mert nem változott (nem változtattál) a helyzeten és mérges.
Amik segíthetnek:
1. magánpszichológust keresel
2. ahány gyereket megharapott az oviban, otthon annyi játékát elveszed. Ha eltelt egy nap harapás nélkül, akkor egyet visszaadsz.
3. vihessen be magával a csoportba egy szundikendős plüsst, amit megharaphat.
Érdekelne, hogy mit jelent, hogy "nem találtak nagy gondot" a szakszolgálatnál. Ahogy tényleg elbagatellizálod a helyzetet, lehet, hogy a kis gondok valójában nagy gondok.
Kérdező te hagynád hogy a te gyereked harapdálják?
Oké, életkori akkor holnap az összes gyerek harapja meg a tiédet? Nem gyanús hogy rajta kívül a 10en nem tudom mennyi gyerek nem harap?
"mennyire normális, hogy egy anyuka küldözgeti a képeket, a többi meg nem."
Hihetetlen, hogy mennyire pofátlan vagy! Az emberek különbözően reagálnak, de itt a te gyerekeddel van baj és hidd el annak a szülönek sem tetszik, amelyik nem küld képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!