Szereti a gyereketek az ovit? Ha megtehetnétek, hogy ne járjon, akkor is járatnátok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 15:53
11/17 anonim válasza:
Változó. Én nem annyira szeretem, nálunk kb gyermekmegőrző csak. Vannak foglalkozások, de aki nem akar, annak nem kell csinálnia, és az én gyerekem inkább eljátszik magának, tehát semmi újat nem tanult az oviban. Igaz, a 2 év alatt hatszor voltunk karanténban valamelyik óvodai dolgozó miatt és ő is volt párszor náthás, ami miatt nem mehetett.
12/17 anonim válasza:
Nagycsoportos, nem utálja, de ha választhatna inkább nem menne.
A nagyobb viszont végigordította a 4 évet
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem szívás nagyon, hogy a gyerek folyton beteg, ebből kifolyólag pedig nyilván az egész család elkapja, így gyakorlatilag évek telnek el úgy, hogy valaki rosszul van?
2022. febr. 6. 16:47
14/17 anonim válasza:
13: nem mondom, gyakrabban vagyunk betegek, de azért közel se igaz, hogy valaki mindig beteg.
15/17 anonim válasza:
3 vagyok, mit lehetett lepontozni azon amit írtam? Nektek gond, hogy szociális gyerekem van, aki imád az ovis közösségben lenni? Ok 😅
Nem volt amúgy beteg, ha nem lenne szabály, hogy egy tüsszentéssel sem vihetem be a gyereket és nem született volna kistesója akkor egy napot sem hiányzott volna mert nem volt beteg eddig.
16/17 anonim válasza:
az óvoda nem oktatási intézmény! (az az iskola)- Míg a bölcsőde gondozási-az óvoda nevelési intézmény. Alapvetően a szociális kapcsolatokat erősítik, felkészítik az iskolára, -de természetesen rengeteg képességet is fejlesztenek (jobb esetben)
17/17 anonim válasza:
13: nem, nem zavar. Nyilván nem tartozik kedvenc periódusunkbw, amikor valakit ápolni kell, vagy akár ezáltal én is lebetegszem, de sokkal fontosabbnak tartom a közösségi fejlődést, minthogy tartósan burokban turjam tartani. Egy 3,5 éves+ gyereknek én már kevés vagyok és ha csak napi pár órában, de szükségesnek látom az ovit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!