Adtatok valami az óvónőnek, ha felmondott?
Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 07:36
1/12 anonim válasza:
Nem. Én sem kaptam semmit a szülőktől, mikor eljöttem, nem is vártam. A kollégáktól kaptam egy kis ajándékot.
3/12 anonim válasza:
Nem mondott fel nálunk senki, tappanzre ment az egyik óvónő terhesség miatt. Neki vettem ajándékot, mert még voltunk mindig nagyon elégedve vele. Ha felmomdott volna is kapott volna.
4/12 anonim válasza:
Neked adnak valamit, ha felmondasz?
6/12 anonim válasza:
4es, én kaptam ajándékot amikor felmondtam🙂
7/12 anonim válasza:
6: nem a kollégáidtól, azt a legtöbb e,ber szokott kapni
de a partnerektől, kuncsaftoktól, vendegektől, kinek hogy... ki szokott neked azért ajándékot adni, mert elvégzed azt a munkát, amiért fizetnek?
8/12 anonim válasza:
Sosem voltam ez a s*ggnyaló-típus.
9/12 anonim válasza:
Nálunk terhesség miatt ment táppénzre az egyik óvónénink, a csoport együtt adott neki egy babaváró ajándékcsomagot és utalványt, ehhez az szmk szedett be mindenkitől 1-2 pár ezer Forintot.
10/12 anonim válasza:
Nyilvàn nem mindegy a viszony
Egyelőre nem adnék, az első évük
Fèlúton a gyerek adna talán
Én autókereskedésben kaptam ( rendszeres)vásárlótól, amikor eljöttem szülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!