Egy lányt nem fognak bántani az oviban, mert kukás az apja?
1!
Az én szememben is, pedig már a gyerekem is felnőtt....Tátott szájjal szoktam bámulni még manapság is a kukasautot, pláne ha épp a földalatti konténert üríti 😍😍😍
Nem hiszem, hogy piszkálni fogják, óvodában biztos nem. Az iskola már más tészta.
Kisfiam márciusban lesz 2 éves és odavan a kukásautókért. Ha éppen lent vagyunk és hallja, hogy jön, akkor futni kell a kukákhoz. Végignézi, ahogy öntik be a szemetet, mikor megy el az autó, akkor megyünk utána, amíg látjuk. Már ismerik a kukások, integetnek, dudálnak neki.
A sógornőmnek a kisfia 5 éves és ő is szereti a kukásautókat, van neki több is. Nálunk is azt fog hozni a nyuszi.
Se az óvodás társaimnak se az iskola társaimnak se tudtam soha, hogy mit dolgoznak a szülei.
Legtöbször a barátaim szüleit se, nem foglalkoztunk ilyesmivel.
A kis ovis társak mégis honnan a fenéből tudnák meg h kukás az apja?
Egyébként se érdekli őket h kinek a szülője mit csinál, illetve oviban ez még inkább menőnek számít.
Anno bolcsodeben dolgoztam es ha jott a tokarito no (nap kozben porszivozni stb) akkor jeleztem a gyerekeknek hogy xy jon es fel fog porszivozni es milyen szep tiszta lesz a szonyeg.
Minden gyerek hangosan megkoszonte a munkajat es varta a takarito not.
A "kukas" emberekkel is ez a helyzet. Ha a gyerekek otthon jol van nevelve es megtanitjak hogy tisztelni kell minden munkat akkor ez nem lesz problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!