Nem engedik hogy ott aludjon mit tehetek?
Kislanyom tavaly kezdte az ovit ,igazából az elején nehezen ment a beszoktatas,mostanra már beilleszkedett,viszont kicsit visszahuzodobb típus.
Az ovodaba szóltam hogy ugyanaz ki 2 héten belül vissza megyek dolgozni így szeretném hogy ott aludjon ,mert nem tudom megoldási máshogy,viszont mondta az ovonoje hogy idén még nem aludhat ott..Nekem pedig muszaj dolgozni menjek.Kihez forduljatok vagy egyáltalán van ilyen hogy az óvónő nem engedi ?
1. Vagyok
Nálunk kerek perec kijelentették, hogy munkátatóival alhat ott…
Nincs elég hely, hogy mindenki ottaludjon..
Így húznak határt..
Amúgy, ha otthagynàm, nyilván nem raknák ki
De azt sem akarom, hogy a gyereken csattanjon az, hogy baromi rossz időpontban kellenni érte most ( kicsi ebéd/ alvásidejében)
Ugyan igy voltunk.
Fiam ovis volt, de csak délig, mert itthon voltam a kissebbel. Mar a beiratkozasnál közölték, meg se forduljon a fejembe, hogy ott aludjon, mert akinek az anyja otthon van, annak a gyereket délben haza kell vinni.
Mivel ígyis úgyis hoztam haza, nem problémáztam. Aztán bejelentettem az oviban, hogy 1 honap múlva ottalvós lesz a gyerek, a kicsi megy bölcsibe en meg dolgozni.
Kicsapták az ovónők a hisztit, hogy ez nem így megy.
Mentem az ovoda vezetőhöz. Ő is közölte, az en fiamra már nincs kapacitásuk az altatás terén.
Igen?!
Na menten a fenntartóhoz aki nálunk az önkormányzat. Kicsaptam náluk a hisztit. Személyesen is, levélben is, hogy nyoma legyen.
Na az önkormányzat "rendet tett" az oviban, erdekes mód egyből ott aludhatott a fiam. De onnan az ovónők kiveteleztek vele, szivatták, nem ugy bántak vele mint a többiekkel.
Pl nem végzett még az ebéddel, de elvették a kaját előle, hogy ennyi idő volt rá. Vagy véletlen pisi lett a nadrágja, nem cserélték le, abban volt egész nap. Uzsonna kb 2 honapig valahogy nem járt neki...
Na azt akkor bementem, azt az ovodavezetőt elküldtem az anyjába. Alpárian, hangosan, lényegretörően. A gyereket meg atirattam mashova.
13-as, jól csináltad!
Az ilyen óvónőknek nem óvodában kéne dolgozniuk hanem női börtönben smasszernak.
15-re:
Mondjuk ez is hülyeség. Játéknál, étkezésnél sincs meg a másfél méter.
De munkahelyen sincs meg okvetlen.
"Nincs elég hely, hogy mindenki ottaludjon..
Így húznak határt.."
Mi a fene? Ilyen nincs. Nem lehet külön létszám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!