Veletek is előfordult már, mit lehetne ez ellen tenni? Hazudozik az óvónő a szülőknek, a többi lentebb
Hétfőn kaptam a hívást hogy a fiam befosott az óvodában, az óvónő azt mondta a telefonban, hogy a nadrágjába befosott,nagy mennyiségű híg széklete volt, nagyon lázas a gyerek, nagyon rosszul van, azonnal menjek érte és vigyem haza.
A munkám miatt csak egy órával később tudtam elhozni, és kérdeztem, hogy hol van a fosos gatya, meg a bugyi, mert hazaviszem kimosni. Ekkor az óvónő megváltoztatta a mondókáját, hogy nem a nadrágba fosott, hanem a WC-be. A gyerek bugyija teljesen tiszta volt, egy folt sem volt sehol. Láza, hőemelkedése sem volt, nagyon is jól volt, makkegészséges. Mondta is, hogy jól van, nem volt lázas, de kakált, nem fosott. Egyértelmű volt, hogy hazudott az óvónő, ezért kérdőre vontam. Hápogott valamit, de én már annyira bepöccentem hogy megmondtam, bassza meg, mondja meg, ha útban van a gyerek, azért kell hazavinni, a teljesen egészséges gyereket, és fosos gatyákról hazudozik, ami, láthatóan teljesen tiszta, a bugyogóval együtt.
Ezek után odajött az óvoda vezető.
Kiderült, nagy létszámhiány van, vagy 4 óvónő lebetegedett és összevont csoportok vannak, gondolom, sok volt neki annyi gyerek, ezért sorban hívogatja a szülőket és hazudik nekik, hogy beteg a gyerek.
A fiam nem fosott, sem ott, sem otthon, mikor hazavittem délután, akkor is kakált, másnap reggel is, lefotóztam a kakikat hogy az óvónő orra alá dörgölhessem hétfőn. Teljesen normális széklete volt/van.
Sajnos ez nem az első eset, ezt már kb harmadszor játsszák el, hogy teljesen egészségesen küldik haza, egy teljes hétre. Munkahelyem van, ahonnan nem lehet hiányozni, semennyit sem, a nagyszülőkhöz viszem át ilyenkor a gyereket, még szerencse hogy ez van, különben már rég kirúgtak volna. De nagyon bosszant a dolog, ti mit tennétek?
Legutóbb már kiabáltam, annyira ideges voltam, és tudom, nem csak velem szórakozik, sok más gyereket is hazaküld, a fiam mesélte.
Veletek is előfordult már hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!