Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tényleg tombol ez a köhögős...

Tényleg tombol ez a köhögős vírus??

Figyelt kérdés
Állítólag mindeg 2.gyereket elkapott az orvos szerint.. köhögés , láz .. a kisbabàm kruppos lett és szenved egy hete, a nagyfiam hányt/köhögött napokig fel se tudott kelni, a kislányom szintén. Sírunk már együtt , mert nem sikerül gyógyulni a kisbabámmal naponta járunk megfigyelésre nem tud aludni csak sír sír és fuldoklik. Állítólag ez a vírus kering. Nektek hogy zajlott/zajlik ez a vírus? Tényleg ennyien elkapták? Elvileg ez nem a covid hanem valami más.
2021. szept. 28. 22:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk be is zárták az ovit, mert annyi gyerek lett beteg. Az én gyerekem 2 hétig volt beteg (amúgy egyáltalán nem beteges), én még mindig köhögök, 3.hete. Elég agresszív egy vírus ez, akármi is legyen.
2021. szept. 29. 00:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mióta elkezdődött az ovi 2x beteget a gyerekeim.

Először 2 napos láz, orrfolyás, torokfájás.

Most orrfolyás, láz, köhögés. Tele vannak slájmmal, amint vízszintbe kerülnek majd kiköpik a tüdejüket.

Mind a 3.

2021. szept. 29. 06:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, ahogy elkezdte a lányom az ovit, rögtön beteg lett, kapásból 2 hetet itthon volt. Meggyógyult, de néha még kicsit köhécsel. De több, mint a csoport fele hiányzott, meg más óvodákról, bölcsődékről is hallottam, hogy rengeteg a beteg gyerek.
2021. szept. 29. 08:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Most vagyunk benne. A nagy (6) hozta sz oviból, de a kicsi (2,5) betegebb. Hurotos köhögés fulladásig. Lázuk nincs. Takony a földig, mindent összeköpnek. Én elkaptam, fekszem, ők rohangálnak körben a lakasban.
2021. szept. 29. 10:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is hallottam, hogy van ilyen betegség most, sógornőm kislánya is rosszul van. A lányom (középsős ovis) általában nem szokta elkapni a betegségeket, vagy ha igen, enyhe vagy tünetmentes marad, de több olyan gyerekről is tudok, aki alig volt szeptemberben oviban.

Most néha köhint egyet a nagylány, vagy reggelre bereked egy kicsit, más tünete nincs, pedig biztos körbeköhögték párszor. Általában az szokott lenni, hogy hazahozza nekünk, mi kidöglünk a férjemmel, ő meg vígan elvan egy kis orrfújással. Van már egy fél éves kistesó is, ahogy olvasom a tüneteiteket, jó lenne megúszni valahogy :S

Jobbulást a gyerekeknek, neked meg kitartást!

2021. szept. 29. 12:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Mi már kórházban vagyunk a kisbabával nem akar gyógyulni hörög, sípol mindent csinál a tüdeje hiába kapja rá a gyógyszereket be lettünk fektetve. Szegénykék más is megjárja nem csak mi Nektek is kitartást!
2021. szept. 30. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!