Hogyan kellett volna reagálnom?
Igaz, félreolvastam bocsánat, az a mondatom nem helyes, ezt elrontottam.
De attól függetlenül se gondolom hol írtam áldozathibáztatást, meg h engedjük a bántalmazást :)
Egyetlen alkalommal összeveszni egy játékon teljesen normális, ha sokszorosan terrorizálja egy ekkora gyerek a társait, akkor sincs értelme megmagyarázni h miért nem szabad, mert még nem érti. Ott nem a gyerekkel kellene valamit kezdeni, mert ilyenkor a szülő és az otthoni környezet a ludas. Hiába beszél bárki a gyerekkel, az otthoni dolgok miatt csinálja, amíg az nem változik, a gyerek sem fog. Ezért nem lehet sokszor semmit kezdeni a bántalmazó óvodásokkal, csak azt h a szülők kirakatják az oviból.
Én ezt az egészet csak arra írtam, hogy a másik anyuka túl sokat képzel bele két 2,5 fél éves gyerek egyszeri harcába. Túltolja és gőze sincs arról, hogy bizony a gyerekek elveszik olykor a másik játékát és verekednek is. Nagyobb balesetek is történhetnek akár, de nem lesz se a szülő se a gyerek egyből agresszor... majd érnek, nőnek és megtanulják h mi az amivel megbantják a másikat, de ez az érési folyamat része. Addig azt lehet tenni, hogy ott akkor elmondja a nevelő h ezt nem szabad, ez fáj a másik kislánynak és szétszedi őket. De hogy még anyuka meg nem tudom ki is leüljön vele tárgyalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!