Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Más óvodában is letudják az...

Más óvodában is letudják az óvónők a délutáni hazaadást annyival hogy minden rendben volt?

Figyelt kérdés
Semmi info hogy mit csináltak délelőtt vagy bármi másról. Mindig ennyi hogy minden rendben volt. Szülőin kérdeztük miért nem lehet részletesebben egy kicsit annyi volt a válasz nincs rá kapacitás.
2021. szept. 20. 19:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%

Túlélte. Csak nem vették észre. Párom ment érte, nem szóltak róla... már a boltban voltak mikor feltűnt neki, hogy túl fekete a legging térde... Persze az nem kosz volt hanem rászáradt vér 😕

19-es voltam.

2021. szept. 25. 14:46
 22/26 anonim ***** válasza:

Mit kellene még mondaniuk, ha minden rendben volt?

Az iskolában milyen információt kapsz "hazaadáskor"?

nov. 17. 21:45
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

"...mégse vették észre, hogy a gyerekem elesett és lehorzsolta a térdét..."

OMG!

Ha te a konyhába vagy, a gyerek a szobába, észreveszed ha elesik?

Egyébként milyen kamu már hogy 4 óvónő és 3 gyerek?!

nov. 17. 21:47
 24/26 anonim ***** válasza:
49%

23-as ott voltál? Láttad? A férjem mért hazudna nekem? Udvaron voltak kint ami "egyterű".... nem lehet összehasonlítani egy lakás helyiségeivel és az azokat elválasztó falak takarásával....

21-es voltam.

És köszönöm a lepontozást ☹️ szomorú, hogy már az igazság is ennyit ér.

Most iskolás egyébként. Két hete,pénteken hívott a portás(!) hogy elesett és beütötte a fejét... akkor vitte az osztályfőnökhöz, mert ez az udvaron, szünetben történt. Érdekes, ott több gyerek, kevesebb felügyelő volt, mégis hamarabb intézkedtek....és szóltak!

nov. 18. 09:17
 25/26 anonim ***** válasza:
33%
Majd két ovi kréta bejegyzés között még erre is szánok időt, hogy a nem alvókat pesztrálom. De akkor a szülők se várják el hogy a gyerekek haza vigyék az igényes munkákat, amikre alvás időben készülök, illetve a negyed éves értékelést sem tudom ismertetni majd. Sajnos óvónő párom nincs csak egy selejtes asszisztensem.
nov. 19. 07:48
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem ide szántam hanem egy másik kérdéshez. Elnézést.
nov. 19. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!