Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogyan zajlik egy óvodai...

Hogyan zajlik egy óvodai családlatogatás?

Figyelt kérdés
Még sosem hallottam róla hogy ilyen van. Hogyan zajlik? Mire kíváncsi az óvónő? Vagy ki jön el hozzánk és meddig tart ez az egész?

2021. júl. 12. 13:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, én is 8-asnak szántam.
2021. júl. 13. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem mennek ki mindenkihez, sem az óvónők, sem a tanítók.
2021. júl. 13. 21:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztunk az óvónőkkel. Most kezdi az ovit a kislányom. Igazából semmi gond nincs. Egyedülálló vagyok, de mindenünk megvan, és a kislányom nagyon ügyes,tudja a mondokákat, szépen beszél, szépen játszik, nagyon kis ügyes a születése óta átaludta mindig az éjszakákat,hasfájós sem volt,nyugodt kislány.Szép helyen lakunk, februárban újítottuk a konyhát is (bútorok,festés,stb) Van nagy kert, játékok, rendes fürdőszoba stb. A védőnő is mindig dicsér minket. Szóval gond nem lehet. Jöhetnek! 😃
2021. júl. 14. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!