Lányom szeptemberben lesz 2 év és 8 hónapos Nálunk nincs bölcsi Felvennék őt szeptembertől egy 15 fős vegyes csoportba.Beszél folyékonyan szereti a társaságot,nagyon eleven kislány.Szobatisztulás folyamatban. Be adnátok őt így 3 éves kor előtt?
Én beadtam a fiam 2,5 évesen oviba, mert nagyon igényelte a gyerek társaságot, nagyon kis szociális gyerek.
Nálunk is vegyes csoport volt, abszolút nem rossz ilyen kicsiknek.
Én nem adtam be ilyen feltételek mellett a lányom, de ő nem szerette a gyerektársaságot, neki kínzás lett volna. Következő évre szépen fokozatosan magától megért rá és vágyott arra, hogy gyerekekkel legyen.
De nálunk nem osztott szorzott az, hogy ősszel lejárt a gyes és utána semmit sem kaptam. Nem kellett dolgoznom és ez tuti biztos volt. Ha ez nem lett volna tuti, akkor inkább viszem, mert sajnos a környezetemben azt látom, hogy többen úgy jártak, hogy pikk-pakk KELLETT visszamenni dolgozni és az első időre kivett összegyűlt szabadságok alatt akarták lezavarni a "beszoktatást", azt már nem kalkulálták bele, hogy a gyereknek nem csak meg kell szokni az óvodát, hanem eleinte két hetet megy, kettőt otthon van, különösen most a járvány miatt. Utólag jöttek rá, hogy vinni kellett volna időben, mikor még a gyes "fedezékében" meg tudják oldani ezt az időszakot. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!