Kinek szóljak az óvónőnek? Gyereknek? Mindkettőnek vagy egyiknek sem?
Nem ne bánts virágnak nevelem a kislányomat de ma azt érzem elszakadt a cérna és szólnom kell.
Ma esti fürdésnél mondta a gyerekem hogy xy kisfiú megfolytogatta,azután ellökte és megdobta homokkal. Mivel nem nem voltam biztos abban kikezdte így kértem játszuk el hogyan volt. Igy az derült ki nem a lányom kezdte.
11 #
Bakker ha most nem írod, én észre se veszem, hogy tegnap ly-vel írtam 😅 na nem azért merz nem tudok írni,hanem mert a telefonom folyamat átjavít.
De valóban cink 🤦♀️
Akkor sajnos hiába a gyerekkel beszélsz
Oka van annak, hogy maradnia kell, oka van annak, hogy így viselkedik. A szülőt és az óvóda vezetőt kell megcélozni
Igen, természetesen nézzük el neki ha majd maradandó sérülést okoz valakinek akár később akár most mert szegénynek rossz a családi háttere.
Beszélnék a szüleivel is de szerintem 26 gyereknek a szülei nem egyszerre viszik a gyereket az oviba... az óvodavezető mit tesz?? Kb annyit mint az óvónő vagy még annyit sem mert nincs a gyerekekkel egésznap.
Jár a gyerek pszichológushoz, meg figyelik a gyereket az óvónő elmondása alapján. Azt is mondta az én gyermekemmel nincsen gond persze nyilván ő is eljárja a magáét főleg itthon de az ovi más világ számára. Nem agresszív.
Remélem nem fog többször ilyen előfordulni. Sajnálom a gyereket hogyha valóban otthon ezt látja de haragszom rá, szerintem sok gyerek többek között az én kislányom ehhez nincsen hozzászokva. Ha rosszul sül el a folytogatás akkor sem lehet egy enyje bejnyével elintézni. Ebben az esetben is valóban az lenne a legjobb ha elbeszélgetnének a szülőkkel mert ez már nem a normális kategória
Kérdező, félreértettél.
Nem azt írtam, hogy el kell nézni a gyereknek. Hanem azt, hogy hiába papolsz egy vadidegen gyereknek akivel alapjáraton probléma van. Ehhez amúgy sincs jogod,ha jogos ha nem. Mit tehet az óvóda vezető? Nos ha a szülő közösség össze fog és elég panasz érkezik a gyerek ellen,akkor el kell, hogy tanácsolják másik oviba.( elviekben)
A másik megoldás Te viszed máshova a gyereked. (de amondó vagyok mindenhol van 1 problémás gyerek)
Mit tehet az óvónő? Mondjuk jobban oda figyel arra a gyerekre aki problémás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!