Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Félek, hogy sokat lesz beteg,...

Félek, hogy sokat lesz beteg, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Ősszel kezdi a fiam az ovit, bölcsibe nem járt. Ha beteg gyerek van nálunk, vagy megyünk vhova, ahol beteg vki, akkor mindig elkapja, ezért félek, hogy sokszor lesz beteg. Milyen immunerősítőt ajánlanátok?
2021. máj. 31. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ez nagyon bevált. December végén kezdtük adni a két éves bölcsísünknek. Január elejétől május közepéig ment hiányzás nélkül.

[link]

2021. máj. 31. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Hát beteg lesz sokat! 50bol 1 aki nem! 2 hetet megy 1 het takony. Majd 3 hetet megy majd 5 hetet kohog xD majd covid. Majd jo ido es 17 fokbam poloban kiviszik es megint beteg. Nem csak o hanem 12 gyerek a 14bol.egyszerre!

Ha megtalalod kerlek ird majd le ide :) en mar lassan nem alkaznam sajat magamat annyit beteg a gyerek

2021. máj. 31. 21:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre pont ezért nem is megyek dolgozni, majd jövőre tervezem.
2021. máj. 31. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én épp ma olvastam, hogy egy áltagos gyerek 1 év alatt átlag 6 orrfolyásos deblát kap el minden évben 6 éves koráig.És ez még csak sima takony bajról beszéltünk,nem lett szövődmény, nem volt hasmenés stb.

Most menő ez a nem tudom milyen Hunor, ő írta.Azért jól elvette a kedvem az ovitól, mert eddig kb évente 1x volt beteg a gyerekünk.Viszont ő is azt írja, hogy ez a normális.Az átlag és tömhet az ember akármilyen vitamint a gyerekbe, az immunrendszerük ennyit tud, függetlenül attól, hogy előtte mennyit volt ,,terhelve" és inkább lehúzás, mint valódi védelem amit a gyógyszertárak kínálnak.

Ettől függetlenül én is szoktam adni a gyerekemnek vitamint.Válassz neki egy multit, esetleg a D vitamin lehet fontos és pótolandó mert magyarországon az emberek 70-80% d vitamin hiányos és ez is erősen befolyásolja az immunrendszer,a test működését.

Kívánom a legjobbakat.

2021. máj. 31. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pont ugy van ahogy a 2es irja. 2 hét ovi, 1 hét takonykór. Vagy forditva. Borzalmas. De a legdurvább amikor férjemmel elkapjuk a gyerekektől...én nem tudom miből vannak ezek a gyerekvirusok, de minket konkrétan földhöz vág.

Pedig nyomjuk a vitamint beléjük.

Ha javasolhatom, szerezz be egy jó orrszivót, és salvus vizes inhalátort.

2021. máj. 31. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos ha lenne csodaszer mindenki azzal tömné a gyerekét, de nincs.

A szomorú valóság pedof amit leírtak, 1 hét ovi, 1 hét betegség, 2 hét ovi hasmenés, 1 hét ovi, 2 hét köhögés. Ráadásul most a covid miatt legkisebb tünettel hazaküldik és orvosi igazolassal mehet vissza.

Vitamint kaphat, de 3 évesen ennyit tud az immunrendszer. Teljesen mindegy volt-e bölcsis.

2021. jún. 1. 00:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Csodaszer nincs sajnos. A lányommal iszonyat szerencsém van, tavaly szeptemberig bölcsis volt, utána kezdte az ovit, abban az évben összesen háromszor volt beteg, most januártól még egyszer sem. Én a marslakócskás vitamint adom neki minden este, kezdetben szirupként, ovis kortól a rágótablettát.

Kétlem, hogy emiatt bírja ilyen jól, de talán hozzátesz valamit.

2021. jún. 1. 00:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Az első fél év tényleg olyan volt, hogy két hetet járt, egy hetet itthon maradt.

Pedig adtam folyamatosan a c vitamint, béres cseppet, gumivitamint, kúra szerűen a kinderglück-öt, mégis mindig bele esett. Általában csak sima takony kór, de volt hasmenés, hörghurut, 3 napos láz stb.

Aztán kb fél év után megedződött.

Most középsős és szerencsére viszonylag ritkán beteg.

Csak most ugye a covid miatt zéró tolerancia van.

2021. jún. 1. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!