Félek, hogy sokat lesz beteg, mit tanácsoltok?
Nekünk ez nagyon bevált. December végén kezdtük adni a két éves bölcsísünknek. Január elejétől május közepéig ment hiányzás nélkül.
Hát beteg lesz sokat! 50bol 1 aki nem! 2 hetet megy 1 het takony. Majd 3 hetet megy majd 5 hetet kohog xD majd covid. Majd jo ido es 17 fokbam poloban kiviszik es megint beteg. Nem csak o hanem 12 gyerek a 14bol.egyszerre!
Ha megtalalod kerlek ird majd le ide :) en mar lassan nem alkaznam sajat magamat annyit beteg a gyerek
Én épp ma olvastam, hogy egy áltagos gyerek 1 év alatt átlag 6 orrfolyásos deblát kap el minden évben 6 éves koráig.És ez még csak sima takony bajról beszéltünk,nem lett szövődmény, nem volt hasmenés stb.
Most menő ez a nem tudom milyen Hunor, ő írta.Azért jól elvette a kedvem az ovitól, mert eddig kb évente 1x volt beteg a gyerekünk.Viszont ő is azt írja, hogy ez a normális.Az átlag és tömhet az ember akármilyen vitamint a gyerekbe, az immunrendszerük ennyit tud, függetlenül attól, hogy előtte mennyit volt ,,terhelve" és inkább lehúzás, mint valódi védelem amit a gyógyszertárak kínálnak.
Ettől függetlenül én is szoktam adni a gyerekemnek vitamint.Válassz neki egy multit, esetleg a D vitamin lehet fontos és pótolandó mert magyarországon az emberek 70-80% d vitamin hiányos és ez is erősen befolyásolja az immunrendszer,a test működését.
Kívánom a legjobbakat.
Nálunk pont ugy van ahogy a 2es irja. 2 hét ovi, 1 hét takonykór. Vagy forditva. Borzalmas. De a legdurvább amikor férjemmel elkapjuk a gyerekektől...én nem tudom miből vannak ezek a gyerekvirusok, de minket konkrétan földhöz vág.
Pedig nyomjuk a vitamint beléjük.
Ha javasolhatom, szerezz be egy jó orrszivót, és salvus vizes inhalátort.
Sajnos ha lenne csodaszer mindenki azzal tömné a gyerekét, de nincs.
A szomorú valóság pedof amit leírtak, 1 hét ovi, 1 hét betegség, 2 hét ovi hasmenés, 1 hét ovi, 2 hét köhögés. Ráadásul most a covid miatt legkisebb tünettel hazaküldik és orvosi igazolassal mehet vissza.
Vitamint kaphat, de 3 évesen ennyit tud az immunrendszer. Teljesen mindegy volt-e bölcsis.
Csodaszer nincs sajnos. A lányommal iszonyat szerencsém van, tavaly szeptemberig bölcsis volt, utána kezdte az ovit, abban az évben összesen háromszor volt beteg, most januártól még egyszer sem. Én a marslakócskás vitamint adom neki minden este, kezdetben szirupként, ovis kortól a rágótablettát.
Kétlem, hogy emiatt bírja ilyen jól, de talán hozzátesz valamit.
Az első fél év tényleg olyan volt, hogy két hetet járt, egy hetet itthon maradt.
Pedig adtam folyamatosan a c vitamint, béres cseppet, gumivitamint, kúra szerűen a kinderglück-öt, mégis mindig bele esett. Általában csak sima takony kór, de volt hasmenés, hörghurut, 3 napos láz stb.
Aztán kb fél év után megedződött.
Most középsős és szerencsére viszonylag ritkán beteg.
Csak most ugye a covid miatt zéró tolerancia van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!