Egy édes apuka akar feljelenteni, a mostani online átalassal is megteheti?
Mivel sajnálatos módon a szülők nem jöhetnek be az óvodába. És sajnos mostmár a müsorjainkra sem. Ezért mi is átt tértünk az online dolgokra.
Így létre hoztunk egy csoportot amelyben én voltam az Admin. A gyerekekről voltak feltéve fényképek.
Az egyik édes apuka a napokban ég, fenyegető üzenetet írt nekem híg, Ő fel fog jelenteni mivel a kislánya szerepelt egy-két fényképen.
Mi a teendő ilyenkor???
Miért nincs köze?
Odamegy a gyerekedhez, akit jól megtanítottál, hogy ne álljon szóba idegenekkel. Hogy meggyőzze, hogy nem idegen, felsorolja a csoporttársait (közös fotók facen), majd kérdezik a foglalkozásokról (amit a facen látott) amik az oviban vannak, megemlíti neki, hogy az ő gyerekeinek is az a kedvenc reggelije mint neki, kedvenc játéka mint neki (hála anyuka storyjainak) és szépen a bizalmába férkőzik.
És ennyi volt.
Maradjunk annyiban.
Mert gyakori dolog, hogy egy óvodás gyerek az utcán egyedül mászkál, hogy erre a képtelenségre legyen ideje, amit itt felsoroltál. Neeee 🤦🏼♀️
21: erre kell egy jól kitalált jelszó, amit csak a család tud.
Más: egy szoros családban ilyen sosem fordulhat elő, az én gyerekeim néznének is furcsán, ha egy idegen menne hozzájuk ennyi infóval, már ijesztő is lenne számukra.
Én még nem szóltam hozzá a kérdéshez egyébként. Viszont elmondanék egy esetet. Egy tökös, ismert férfi vloggerrel esett meg. Nem szokott kamuzni, évek óta figyelem a youtube csatiját. Külföldön él, és elmondása szerint magyarok febnyegették meg, miután drónos videofelvételt közölt a saját házuklról kertjükről, hogy "Rájöttünk a videód alapján, hogy hol laksz, te kis k*** cs ***g, megkeresünk és NEKTEK annyi!"
A csávó tapasztalt, középkorú, vagány, tökös csávó, de azt mondta, hogy azért ijedt meg -szerintem jogosan-, mert akár blöffből, akár komolyan kommentelték neki, ELKEZDTE FÉLTENI A CSALÁDJÁT, GYEREKÉT. Nyilván azonnal levette a videót, de addig is bárki letölthette...
A jelen kérdésnél meg nyilván kiderül, melyik oviról van szó. Így bármelyik gyerekről minden lényeges adat -SAJNOS- elvileg kideríthető.
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy sokan kutatják a maffiák műkődését, és a gyerekek a legfőbb célpontok közé tartoznak pl gyermekprostitúció és drogbiznisz. Megjegyzem a fő dílerek közé gyermekvédelmi intézmények egy része és más hasonló intézmények vezetői, igazgatói tartoznak, VILÁGSZERTE. Ez már nem a biztosnágos gulyáskommunizmus világa, emberek...)
A lényeg:
Gyermekfotó / felnőttfotó = infó.
Infó = a hatalom fenntartásának egyik fő eszköze, visszaélésre esély.
Köszönöm szépen a sok választ.
Kiderült hogy a gyerek édesanyja szülői beleegyezést írt alá lassan egy fél éve.
Édesapatól el vannak válva.
Így gondolom ha apuka fel is jelenti az adminunkat gondolom és remélem hogy nem sok sikerrel fog járni.
Köszönjük még egyszer a sok választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!