Egy édes apuka akar feljelenteni, a mostani online átalassal is megteheti?
Figyelt kérdés
Mivel sajnálatos módon a szülők nem jöhetnek be az óvodába. És sajnos mostmár a müsorjainkra sem. Ezért mi is átt tértünk az online dolgokra.
Így létre hoztunk egy csoportot amelyben én voltam az Admin. A gyerekekről voltak feltéve fényképek.
Az egyik édes apuka a napokban ég, fenyegető üzenetet írt nekem híg, Ő fel fog jelenteni mivel a kislánya szerepelt egy-két fényképen.
Mi a teendő ilyenkor???
2021. máj. 11. 21:37
11/27 anonim válasza:
Gondolom ő egy szülő, aki vállalta a csoport oldalának kezelését.
12/27 anonim válasza:
Nevetséges ez a vergodes hogy a gyereket valaki meglátja a fb on. Jajj akkor mi lesz bakker,az utcán is látja millió ember meg a strandon. Nevetséges. Azt hiszik ok a világ közepe miközben az emberek pont leszarjak,mindenki a sajátját nézi a képen úgyis. 🤦
13/27 anonim válasza:
Nyugodtan tehet apuka feljelentést, a kutyát nem fogja érdekelni. Ha anyuka a gyerek gondviselője, nála van a gyerek elhelyzeve,az ő engedélyé épp elég.
14/27 anonim válasza:
12es nagyon primitív vagy. Retard szülők a gyerek minden mozzanatát kiteszik a webre, kb minden második gyerekfotó a darkweben végzi. Minden fontos információt össze tudnak szerezni a gyerekről, hogy hol lakik, melyik oviba jár, kik a barátai, mi a kedvenc játéka, mit csinált éppen... Majd jön a gyerekrabló és ezeket az infókat felhasználva fogja a kölyköd és soha többé nem látod. De gratulálok, az értelem hiányzik.
15/27 anonim válasza:
14-es szerintem amit te írsz az már üldözési mània.
17/27 anonim válasza:
14-es hagyjuk már. Hány gyerekrablas volt Magyarországon? Talán a 80-as években egy. Azt nem számolom mikor apuka vitte ki külföldre. A ruhás,ovis képek nem végzik dark neten. Főleg nem óvodai zárt csoportos képek.
18/27 anonim válasza:
Kezdünk átesni a ló túloldalára...Zárt csoportról beszélünk ha jól értem..
19/27 anonim válasza:
Persze zárt csoport, ahonnan ugye senki nem tudja levenni, feltenni máshová a képeket, mi? Üldözési mánia vagy sem, de a veszély valós. Miből gondolod, hogy pont te, a te gyereked lenne a kivétel? És ha azt hiszed a 80-as évek óta nem volt gyerekrablás, akkor hatalmas bajok vannak a fejedben. Legjobb barátnőm férje nyomozó, rohadtul meglepődnél ha tudnád milyen brutális dolgok vannak. Ennyire naív nem lehet senki.. Megértem az apát és én sem örülnék ha a gyerekemről bármilyen oldalra fénykép kerülne fel.
20/27 anonim válasza:
Utolsó,de a rablasnak semmi köze ahhoz milyen fotó van a gyerekről fb on. Maradjunk annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!