Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vinnétek óvodába most a...

Vinnétek óvodába most a gyereketeket terhesen?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, szeptemberben fogok szülni. Úgy döntöttem mégis viszem oviba a gyereket, persze nagyon rossz szemmel nèz rám a környezetem. Ti vinnétek?
2021. máj. 6. 06:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
Én szeptemberre várom a babát, nem tudom, mi legyen. Eddig nem ment, de most már nagyon szeretne, úgyhogy lehet, hogy lassan megy, egyébként kiscsoportos.
2021. máj. 6. 09:01
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Decerberben született a 3.gyermekünk. A nagyok végig mentek oviba,és most is.
2021. máj. 6. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
*decemberben.
2021. máj. 6. 09:39
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
És miért néznek rád rossz szemmel? A vírus miatt, vagy azért mert úgyis otthon van? Elvileg 3 évesen óvodaköteles, nem? Emellett pedig egy újszülöt mellett nem biztos, hogy tudsz vele annyit foglalkozni, főleg ha az első néhány napban szinte egyfolytában a melleden lóg. A gyerekek szocializációjában fontos, hogy hasonló korúak társaságában legyen, megtanuljon együtt játszani másokkal. Az pedig, hogy kiosztottad azokat akik ugyanígy gondolják... téged minősít.
2021. máj. 6. 12:21
 15/16 anonim ***** válasza:
82%

Én végignyomtam 2 gyereket egyszerre itthon..

Ennek a tapsztalatnak a fényében úgy gondolom a gyereknek nem lesz előnyère ha csak itthon van.

A helyzet sokáig megmarad még.

Örökre nem maradhatunk itthon, nem zárhatom ki az embereket az életéből. Nem élet csak vegetálás, szociálisan nem lesz megfelelő szinten egy idő után.. tehát emiatt vinném.

Ettől egyáltalán nem érzem szar anyának magam

1.

2021. máj. 6. 14:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Augusztusban szülök és van a gyerekem oviban, nyáriszünetben marad itthon mint eddig.... Nem értem a hozzászolásaid kedves kérdező...minek kérdezel ha aztán leszólsz mást

Egyáltalán miért érdekel más mkt csinál? Nálunk nem hozza a Kati terhesen, én meg viszem ,és pont lesz..om mi a véleménye. Nekem az a fontos a gyerekem szeretne e menni a kis barátaival játszani vagy nem. Nem az hogy mit mondanak mások...fel kellene nőni...

2021. jún. 4. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!