Viszitek óvodába a gyereket hétfőtől, ha otthon vagytok GYES-en?
Hallom, hogy tele van a gyermekklinika covid-os gyerekekkel és volt, aki meg is halt.
Ti ennek tudatában vinnétek?
13!
Nem értem mi rosszat mondtam, miért lettem ennyire lepontozva? :D
15!
Nálunk sose volt ilyen. Ebéd után is szoktak programozni, kreatívkodni, úgyhogy nem is örülnék neki ha ebből ki akarnák hagyni a gyerekemet.
18!
Egy Szolnok megyei kisvárosban élünk, tagóvódába jár a lányom. Mikor kitört a covid fél évig bezárva éltünk. A jól nevelt, nyugodt gyerekemből lett egy kezelhetetlen, feszültségekkel teli gyerek. Minden nap sírt, hogy mikor találkozhat már a barátaival. A férjem miattam itthon maradt és home officeban dolgozott. Ő is mindig ideges volt, kevesebbet keresett. Én is ideges voltam miattuk, plusz a baba miatt is. A nagyszülők hiányoltak minket, mi is őket nagyon. Szóval a baba születése után úgy döntöttünk hogy köszönjük, mi nem csesszük szét az életünket és nem fogunk félni. Minden óvintézkedést betartunk, de éljük az életünket. Ha már egyszer a gyerekem menni akar és mehet is, akkor fog is. Szűk és távolabbi családi körömben eddig senki nem kapta el a covidot, vagy legalábbis átment rajtunk tünet nélkül.
A városunk kórházigazgatója mondta, hogy a 3. hullám kirobbanása óta 20 covidost igazoltak nálunk, mind idősek voltak. Ha tényleg annyira pusztítana a gyerekek körében a járvány akkor persze nem vinném, de itt nálunk nincs erről szó.
Ennyi, az én lányom március 1 kezdte a bölcsit..Rám is sokan ferdén néznek..De nem érdekel. A 2 év alatt alig tudtunk valahova menni, minden le és bezárva, nem fogok még dolgozni se menni. És ha még 2 évig ez lesz? Akkor addig ne dolgozzak? Én élem tovább az életem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!