Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Viszitek óvodába a gyereket...

Viszitek óvodába a gyereket hétfőtől, ha otthon vagytok GYES-en?

Figyelt kérdés

Hallom, hogy tele van a gyermekklinika covid-os gyerekekkel és volt, aki meg is halt.

Ti ennek tudatában vinnétek?

2021. ápr. 14. 13:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha gyesen lennék a picivel a nagyot csak akkor vinném ha nagycsoportos lenne-ilyenkor általába járnak fejlesztésekre készitik őket a sulira-és csak délig lenne.
2021. ápr. 14. 18:54
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Pont ebben a helyzetben vagyok, és vinni fogom. Kislányom nagyon társasági gyerek, igényli a korosztályát, a sok játékot. Próbáltam neki itthon is biztosítani mindezeket, de persze közben a picivel is lennem kell. A mi csoportunkból 2-en nem jönnek, többiek mindenki.
2021. ápr. 14. 22:50
 13/21 A kérdező kommentje:
12. gratulálok, megnyerted az év anya díját!
2021. ápr. 14. 23:59
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

13!

Nem értem mi rosszat mondtam, miért lettem ennyire lepontozva? :D

2021. ápr. 15. 01:06
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy sztem az ovónők sem örülnek annak ha tudják h valaki otthon van a picivel gyesen a nagyot meg viszi ebbe a helyzetbe. Abból indulok ki h nálunk azokat akik gyesen voltak a picivel mindig megkérték h ebéd után vigye haza
2021. ápr. 15. 05:38
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
Én se örülök a munkahelyemen sok mindennek.
2021. ápr. 15. 07:17
 17/21 anonim ***** válasza:
37%

15!

Nálunk sose volt ilyen. Ebéd után is szoktak programozni, kreatívkodni, úgyhogy nem is örülnék neki ha ebből ki akarnák hagyni a gyerekemet.

2021. ápr. 15. 09:35
 18/21 anonim ***** válasza:
16%
És ha majd valamelyik gyerek, akár az ovis, akár a baba súlyos beteg lesz a covidtol, vagy sokszervi gyulladást kap, ami a covid után következhet be? Az én környezetemben a gyeses anyák NEM viszik oviba a nagyobb gyereket sem, mivel tudnak rá otthon vigyázni! Az viszi, ahol mindkét szülő dolgozik és ők is aggódnak, hogy mi lesz, de mit lehet tenni, nem tudnak vele otthon maradni.
2021. ápr. 15. 10:07
 19/21 anonim ***** válasza:
83%

18!

Egy Szolnok megyei kisvárosban élünk, tagóvódába jár a lányom. Mikor kitört a covid fél évig bezárva éltünk. A jól nevelt, nyugodt gyerekemből lett egy kezelhetetlen, feszültségekkel teli gyerek. Minden nap sírt, hogy mikor találkozhat már a barátaival. A férjem miattam itthon maradt és home officeban dolgozott. Ő is mindig ideges volt, kevesebbet keresett. Én is ideges voltam miattuk, plusz a baba miatt is. A nagyszülők hiányoltak minket, mi is őket nagyon. Szóval a baba születése után úgy döntöttünk hogy köszönjük, mi nem csesszük szét az életünket és nem fogunk félni. Minden óvintézkedést betartunk, de éljük az életünket. Ha már egyszer a gyerekem menni akar és mehet is, akkor fog is. Szűk és távolabbi családi körömben eddig senki nem kapta el a covidot, vagy legalábbis átment rajtunk tünet nélkül.

A városunk kórházigazgatója mondta, hogy a 3. hullám kirobbanása óta 20 covidost igazoltak nálunk, mind idősek voltak. Ha tényleg annyira pusztítana a gyerekek körében a járvány akkor persze nem vinném, de itt nálunk nincs erről szó.

2021. ápr. 15. 10:21
 20/21 anonim ***** válasza:
45%

Ennyi, az én lányom március 1 kezdte a bölcsit..Rám is sokan ferdén néznek..De nem érdekel. A 2 év alatt alig tudtunk valahova menni, minden le és bezárva, nem fogok még dolgozni se menni. És ha még 2 évig ez lesz? Akkor addig ne dolgozzak? Én élem tovább az életem..

2021. ápr. 15. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!