Viszitek óvodába a gyereket hétfőtől, ha otthon vagytok GYES-en?
Hallom, hogy tele van a gyermekklinika covid-os gyerekekkel és volt, aki meg is halt.
Ti ennek tudatában vinnétek?
A haláleseteket külön szokták említeni a tájékoztatókban. Úgyhogy ez utóbbit eleve nem hiszem el.
Ettől függetlenül, ha te úgyis otthon vagy, a gyerekednek sem hiányzik a társaság, és nem akarod vinni, akkor ne vidd. Beszélj az óvoda vezetőivel, kell-e valamilyen papír nekik, és ha igen, mi.
Én vinném.
Az én gyerekeimnek rettentően hiányzik.
Nem viszem. Nem vitatom el sem az óvoda hasznát, sem a kortárscsoport és a szocializáció jelentőségét, de hiszem, hogy még egy picit kell kibírni, és látszani fog a javulás, ahogy az aktív korosztályt (így nem mellesleg minket is) beoltanak. Még 1-2 hónap itthonlét hosszú távon nem hiszem,hogy hosszútávon kihatna a fejlődésére, még csak 3 éves, sokan anno még nem is jártak oviba, amíg 5 éves kortól volt kötelező. Ha valamelyik családtagja tartós egészségkárosodást szenved, neadjisten meghal, annak sokkal meghatározóbb következményei vannak a jövőre nézve.
Aki nem tudja megoldani és viszi, én azt teljesen megértem. Azoknak is jobb szerintem, ha minél kevesebb bent a gyerek.
4-re:
Hogy gyerek is volt a halálos áldozatok között. Pláne óvodáskorú.
Még a tizen-, huszonéveseket is, ha néha akad, egyesével külön megemlítették. Elmondva, milyen egyéb betegségük volt. Egyszer volt egy csecsemő, akire külön kitért Müller, hogy bár koronavírus-fertőzött volt, de nem az okozta a halálát.
Próbálj objektívebb forrásokból tájékozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!