Hányan nem viszik a gyereket oviba?
Én elég nehezen oldom meg, mert dolgozom, de nem viszem (férjem, anyukám közreműködésével, esetleg néha táppénzzel).
Az ovinál érdekődj, mi kell hozzá, nálunk egy e-mailt kell csak írni az ovinak.
A miértet kifejtsem? Mert ha nyit az óvoda, szerintem nagyon hamar elterjed megint a vírus, és hiába mondják, igenis veszélyes gyerekekre. Nem tudhatom, hogy az enyém épp mennyire kapja el.
Oviban dolgozom, a kollégáim 90%-a oltott (én is) vagy volt covidos, a gyerekeim is ebbe az oviba járnak, de nem fogom vinni őket.
Abban bízom, hogy azért május közepén már jobb lesz a helyzet, mert szeretném, ha a nagycsoportos el tudna rendesen búcsúzni, a kiscsoportos pedig szokhatná még a közeget.
2. vagyok.
Nálunk is elég egy e-mail a vezetőnek.
Én sem viszem a kiscsoportost.
“Hol lehet felmentési kérelmet kapni,és mennyivel előtte kell?”
Maruzsa Zoltán nyilatkozta, hogy igazolt hiányzásnak számít, ha nem megy a gyerek, ebbôl én arra következtetek, hogy simán csak jelezni kell, hogy nem fog menni, nincs külön eljárás rá.
Nem viszem az 5 évest. Ő csak BTMN-es. Igen, lemarad így az ottani fejlesztésről, de fontosabb hogy most ne hozza haza, ne legyen beteg.
Egyelőre 2 hetet jeleztem az ovinak, utána meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!