Mondanátok olyan jelmezeket, amik tuti, hogy minden farsangon megjelennek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 10:18
21/28 anonim válasza:
Nálunk Pókember, cica, hercegnő volt.
22/28 anonim válasza:
Cica mindig van, plusz ilyen-olyan hercegnők, ami épp az aktuális menő mese. Gomba és katica is mindig volt mindkét gyerekemnél.
23/28 petra.kathleen válasza:
Lepke/méhecske is elég gyakori. Tűzoltó, rendőr (idén a fiam csoportjában vele együtt HÉT fiú volt rendőr), cica, maci, Pókember, mindenféle hercegnő, csiga.
Ezt meg csak azért hagyom itt, mert én nagyon jót röhögtem rajta :D Na ilyen tuti nincs minden farsangon.
24/28 anonim válasza:
Középsős fiam ovis farsangján a 10 fiúból 4 Pókember volt, és tűzoltó is volt 2. 😃 A lányok többen vannak, 15-en, köztük 3-4 Elza, meg több más ilyen-olyan "hercegnő" is előfordult. A fiam rendőr volt, ő szerette volna.
25/28 anonim válasza:
#23 ez jó, elrakom az ötletet jövőre, hátha valami egyedire vágyik majd a fiam 😂
(#24)
26/28 anonim válasza:
Lovag, pókember, boszorkány, cowboy, nagyobbaknál a Harley Queen ment nagyon pár éve.
6-os. Tényleg vannak akik cigánylánynak öltöznek? :D
27/28 anonim válasza:
Én is voltam
Képzeld úgy, mint Notre Dame-i toronyőrből Esmeralda
28/28 anonim válasza:
Szuperhősök: Pókember, Batman és társaik
Lányoknál hercegnő vagy bármilyen tütüszoknyás varázspálcás tündér
Dinó, kalóz, focista / versenyautós ezek is gyakoriak szerintem
Katica, méhecske, unikornis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!