Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Waldorf ovi mennyibe kerül?

Waldorf ovi mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sokat gondolkodom azon, hogy Waldorf oviba irassam-e kisfiam, olvasok pro és kontrát is, viszont van valami, amiről nyíltan kimondva sehol nem találok érdemleges infót, mégpedig, hogy akkor most mennyi is az annyi ténylegesen? Igen, tudom, ne ez számítson, de azért nem lenne hátrány ezt tudni. Mennyibe kerül, és milyen ellátásokat is fog ezért kapni a kisfiam? Vannak plusz költségek?

2021. jan. 21. 19:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A hozzájárulasi díj változó, van ahol havi 30ezer és van, ahol 50 ezer. A hozzájárulási díj rugalmas, van aki néha kevesebbet tud fizetni és ha extra kiadás kell, akkor összedobják a szülők. A szülők maguk is részt vesznek az óvoda munkájában, mindenki beleteszi azt a munkát,energiát amit elvállal ( pl játékok lemosása, szoba kifestése, kertipadok készítése stb...)

A szülői közösség nagyon erős és összetartó.

Ami még külömbség, hogy MINDEN héten van kirándulásuk.

2022. febr. 8. 09:15
 12/14 anonim ***** válasza:

11. vagyok, az is még fontos külömbség szerintem, hogy a táplálkozasuk kifejezetten egészséges, és nagyon változatos,vegetáriánus. Tekintettel vannak az egyéni ételérzékenységekre. Ott is sütnek a gyerekek és van olyan waldorf ovi, ahol a gyerekek jeleit a szülők rajzolják/ festik meg a sajat holmijaikra.

A jatékok is minőségi jatékok, amivel jatszanak, nem nagyon van naluk gagyi kinai cucc.

Amolyan családias, befogadó kis közösségek többnyire. Mivel mindegyik waldorfban vannak külömbözőségek, érdemes személyesen érdeklődni, szerintem

2022. febr. 8. 09:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Megtudtad, hogy mennyibe kerül pontosan? Tetszett a hely? Én is nézelődök, Waldorf is szóba jött..Ti merre nézegettek Waldorf ovikat?
2022. márc. 15. 22:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Én végül nem waldorfba irattam a kisfiam, de nem az anyagiak miatt, hanem jobban tetszett a körzetes ovi. :)
2022. márc. 15. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!