Waldorf ovi mennyibe kerül?
A hozzájárulasi díj változó, van ahol havi 30ezer és van, ahol 50 ezer. A hozzájárulási díj rugalmas, van aki néha kevesebbet tud fizetni és ha extra kiadás kell, akkor összedobják a szülők. A szülők maguk is részt vesznek az óvoda munkájában, mindenki beleteszi azt a munkát,energiát amit elvállal ( pl játékok lemosása, szoba kifestése, kertipadok készítése stb...)
A szülői közösség nagyon erős és összetartó.
Ami még külömbség, hogy MINDEN héten van kirándulásuk.
11. vagyok, az is még fontos külömbség szerintem, hogy a táplálkozasuk kifejezetten egészséges, és nagyon változatos,vegetáriánus. Tekintettel vannak az egyéni ételérzékenységekre. Ott is sütnek a gyerekek és van olyan waldorf ovi, ahol a gyerekek jeleit a szülők rajzolják/ festik meg a sajat holmijaikra.
A jatékok is minőségi jatékok, amivel jatszanak, nem nagyon van naluk gagyi kinai cucc.
Amolyan családias, befogadó kis közösségek többnyire. Mivel mindegyik waldorfban vannak külömbözőségek, érdemes személyesen érdeklődni, szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!