Felétek vannak olyanok, akik nem rendelkeznek diplomával, mégis óvodapedagógusként (vagy elemi iskolában tanítóként) dolgoznak? Vagyis így vették fel őket? Nem tragédia számomra, ha ért hozzá és van türelme, csak érdekel. Felénk én kettőről is tudok.
Nem óvodapedagógus "óvodapedagógus", vagy nem tanító/nevelő napközis "nevelő".
Ha ismerek ilyen személyeket, nekik mi valójában a végzettségük/foglalkozásúak? De ez utóbbi annyira nem is fontos.
13!
De egészen biztosan nem mint ovodapedagogus van felvéve. Vannak munkakörök, ahova feltétel adott vegzettseg, igy pl ovodapedagogus, tanito, tanar, apolo, stb . Ha nincs megfelelo vegzettseg, akkor max pedagogiai asszisztenskent, kisgyermeknevelokent, segedapolokent veszik fel.
Kedves 14!
Egészen biztosan óvodapedagógusként vannak felvéve. A budapestiek illetve a városiak nehezen tudják ezt elképzelni, de van, amikor a szükség törvényt bont.
Kedves 16!
Egészen biztosan nem lehetséges. Hidd el, a munkaszerzodesuk NEM ovodapedagógusként alkalmazza őket.
Olyan van, hogy valaki elvégzi a főiskolát, de nincs nyelvvizsgája, és adott ideig "türelmi időt" kap, tehát munka mellett megszerezheti a nyelvvizsgát, és kiválthatja a diplomát.
A covid alatt kiadták nyelvvizsga nélkül is a diplomákat, szóval ez jelenleg nem probléma.
Ettől egyébként még ugyan olyan jó óvónő tud lenni valaki.
Hatos/kilences, butuska vagy, lerí sajnos rólad, hogy nincs még élettapasztalatod.
Az meg végképp hülyeség, hogy én ilyet állítottam volna. Ez nem holmi állítás.
Tizenegyes, elolvastam azt a kiírást, nem én voltam az érdemi szerzője, eszembe nem jutna gyermekek között dolgozni, szerencsére már több mint egy évtizede dolgozom jelenlegi munkahelyemen, és kösz, jól megvagyok itt.
Tizenhetes is rettentő naiv, valószínűleg nagyon fiatalkák lehetnek még az ilyenek. :))
Pedig már ott is a válasz az egyik hozzászólásban, elég csak idéznem a válaszadót:
"Van, amikor a szükség törvényt bont."
Ezt még egyesek (láthatóan) nem tapasztalták meg. De akkor legalább ne írnának, ha nem értenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!