Kötelező beiskolázás?
Facen beléptem a csoportba és döbbenten látom, hogy szinte mindenki +1 évet oviban szeretné tartani a gyereket.
Mondjátok, hogy nem én vagyok elvetemült, hogy a januári születésű gyerekemet suliba küldöm. A vele egykorú vagy idősebb gyerekek anyukái is foggal körömmel ragaszkodnak a +1 év ovihoz. És sokan ki is harcolták.
Kicsit félek is, hogy 1-1,5 évvel idősebb gyerekek miatt a suliban hátrányban lesz, viszont már ő sem szeretne ovis maradni és én sem látom, hogy kéne.
Akiknek suliba megy a gyerekük, nem félnek a nagy korkülönbség miatt?
#9 az előbb az azt jelenti, hogy a 6-ot sem töltötte be szept. 1-ig?
A másik gyerekem szeptemberi születésű, ő nem is mehetett előbb. Oviba is majdnem 4 évesen vették fel, mert akkortól volt kötelező járnia.
Most februárban lesz 6 éves a lányom, 126 cm és egy gyerekregényt olvas épp elvonulva egy szobába. Szóval egyértelműen megy szeptemberben suliba.
Én úgy látom, hogy most nagyon sok 6 éves lesz, úgyhogy nem kell aggódnod.
Barátnőm lánya júniusban lesz 6, a 110cm-t és a 15 kilót se éri el, és ő is megy.
Másik lányom júliusi, ő is 6 évesen megy egy évvel később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!